mote

Er trusa den nye buksa?

Foto: Launchmetrics SpotlightSM & @whowhatwear

Tør du teste denne trenden?

Publisert Sist oppdatert

Slengbukser, partybukser, heklebukser og joggebukser. Det har vært mange trender som har omhandlet ulike varianter av bukser – frem til nå. For skal vi tro flere av de store motehusene og kjendisene, er det nå på tide å legge buksene hjemme.

Trenden, som frem til nylig i all hovedsak var assosiert med Donald Duck, var fremtredende under visningene av Spring/Summer 2023 hos store motehus som blant annet Bottega Veneta, Miu Miu og Khaite. Stylingen varierte fra truser med strømpebukser under og over, til truser med bukselinninger, men felles for dem alle var fraværet av bukseben.

Vi elsker referansen til dansens verden, og i stor grad kan vi trekke paralleller til ballettens estetikk. Nakenhet har lenge dominert motebildet, med trender som blant annet cut-outs, cropped tops og blazere, samt see-through-tendensen som også har vært sterk lenge, og ble spottet på opptil flere gjester under ELLE-GALLAEN, blant annet med blonder.

Miu Miu og Prada har allerede utfordret grensene når det gjelder skjørtelengder, men nå tas trenden til et nytt nivå, når også buksene uteblir.

Bottega Veneta SS23. Foto: Launchmetrics SpotlightSM

Miu Miu SS23. Foto: Launchmetrics SpotlightSM

Khaite SS23. Foto: Launchmetrics SpotlightSM

Coperni SS23. Foto: Launchmetrics SpotlightSM

Som alltid er det noen som plukker trendene rett fra catwalken og tar dem ut i gatene. To av kjendisene som allerede er spottet bukse-løse er Kendall og Kylie Jenner.

Stylingen i begge tilfeller var casual og enkel, og besto hovedsaklig av garderobeklassikere. Kendall Jenner hadde bokstavelig talt tatt looken rett fra catwalken hos Bottega Veneta, mens Kylie Jenners' look var signert Loewe.

Foto: @whowhatwear

Foto: @kyliejenner

Shopping:

Body med høy hals fra Wolford, 2200,- (annonse)

Style trenden som en ballerina, og bruk en body istedenfor en truse. Sammen med en cardigan og strømpebukser blir looken komplett.

Kardigan med sløyfer i strass fra H&M, 349,- (annonse)

Strømpebukser 40DEN (2-pk), 89,90,- (annonse)

Truser fra Miu Miu, 2800,- (annonse)

Strømpebukser fra H&M, 99,- (annonse)

Powered by Labrador CMS