Drømmer du om en karriere i moteindustrien?

Foto: Imaxtree

For tredje år på rad inngår ELLE International og MIT University samarbeid om et studieprogram rettet mot moteindustrien.

Publisert Sist oppdatert

Bak alle suksessfulle motemerker står det flinke mennesker med spisskompetanse innen mote og salg.

I disse digitale tider er det viktigere enn noen gang at merker tenker 360 grader og ser like bra ut i alle kanaler. Det er ikke nok å ha vakre produkter. Hele merket må vise en profesjonell helhet. Digital vekst, data, sosiale medier og innovative strategier er avgjørende for å lykkes.

I 2017 samarbeidet ELLE International med MIT University og Complutense University i Madrid om et studieprogram rettet mot den neste generasjonen ledere; ELLE International Fashion & Luxury Management Program.

Årets program har fått navnet «Innovation leadership for Fashion & Luxury Consumer Brands» og i tillegg til å samarbeide med MIT, skal vi samarbeide med en av verdens største merke innen motemedier; Mindway.

Slik funker det

Studieprogrammet er fortsatt en hybrid mellom samlingsbaserte forelesninger og nettstudier.

Kurset tilbyr eksklusiv innsikt og et et globalt perspektiv på de mange utfordringene mote- og luksusindustrien står overfor, og understreker behovet for innovasjon og smidighet.

I år vil studieløpet legges opp slik:

Fast Fashion: 10 dager i Madrid.

Haute Couture og luxury: 10 dager i Paris.

Innovasjon: 6 dager på MIT campus i Boston.

I løpet av samlingene inviterer ELLE International profesjonelle eksperter og foredragsholdere.

En liten teaser på tidligere foredragsholdere er Michael Burke, Sidney Toledano, Diane Von Furstenberg, Alber Elbaz, Gabriela Hearst, Christian Louboutin, Jean-Claude Jourde (administrerende direktør Estée Lauder ), Geoffroy de la Bourdonnais (administrerende direktør Chloé).

I tillegg til forelesninger av bransjens fremste, vil deltakerne også få et eksklusivt besøk i Archives du Patrimoine Dior, for å se de originale skissene til Christian Dior.

Deltakerne får også besøke show-rommene og atelierene til noen av de mest relevante og respekterte merkene i bransjen, som Louis Vuitton i Paris og bærekraftige merker som ECOALF.

Studiestart

Studieprogrammet for 2020 starter januar 2020 og varer i 6 måneder (til juni 2020).

Alt du trenger å vite om studieprogrammet finner du på elle.education.

Datoer for studiesamlingene

Madrid - 8. mars til 15. mars 2020

Paris - 19. april til 26. april 2020

MIT Sloan's Campus - 1. juni til 5. juni 2020

Sjekk ut nettsidene for mer informasjon og søknad!

Powered by Labrador CMS