ELLEs parfymeguide: hvilken parfyme skal du gå for i sommer?

Lyst på en ny duft? Her er vår duftguide!

Publisert Sist oppdatert

En duft kan gjøre så mye for både humøret, selvtilitten og selvfølelsen. Kanskje du trenger en litt lettere parfyme for sommeren – kanskje du trenger en liten «ferie» fra din vanlige hverdagsduft og gå nye veier?

Eller kanskje du vil ha litt mer styrke? Hva med å bytte over til en sensuell herreduft, for eksempel?

Nå som sommerferien står for tur, og nye minner skal skapes, så er det helt perfekt tidspunkt å bytte om til en ny duft! Nettopp derfor har ELLE laget en liten duftguide.

ELLE's Duftguide

Sensuell musk og bergamot:

Hva med en en varm og sensuell duft? The Scent av Hugo Boss har dype nyanser av musk og bergamott, med freshe noter av Osmsnthus-blomst.

Dette er en myk, varm og supersensuell duft som går hånd i hånd med en eventyrlig sommer... Vi elsker at den dufter sexy og unikt, samtidig som den er vakker å ha på baderomshyllen!

The Scent Pure Accord for her fra Hugo Boss, 50 ml, 855 kr

Fresh ingefær og skinn:

Eller hva med en herreduft? I det siste har flere i ELLE-redaksjonen skiftet over til å bruke herredufter, da det gir en god dose mystikk når en kvinne bærer en maskulin duft.

The Scent Pure Accord for Him fra Hugo Boss er en favoritt da den har friske noter av ingefær, kombinert med noter av skinn og eksotisk manika-frukt.

Denne er både forførende og sensuell og vi elsker kombinasjon av lette dufter i kombinasjon med de litt tyngre, maskuline. Perfekt for en kvinne som ønsker «det lille ekstra».

The Scent Pure Accord for him fra Hugo Boss, 50 ml, 795 kr

Sensuell tre og feminine blomster:

Dette er parfymen oser av sommerglede med noter som eple, mandarin og sitron– i tillegg til sensuell jasmin og deilige trenoter. En helt himmelsk duft som både er blomstrende, men også sensuell ved hjelp av noter som varm vanilje og cedertre.

Hvis du ønsker en duft som gir deg en skikkelig boost, er denne for deg. Den er både feminin, men har også en viss tyngde. Med andre ord, helt perfekt!

Alive fra Hugo Boss, 30 ml, 675 kr

Duft av eple, bergamot og kardemomme:

En annen herrefavoritt som også er helt perfekt for en kvinne, er Bottled EDP fra Hugo Boss. Denne kombinerer eple, bergamott, vetivertre og varm kardemomme, og resultatet er en frisk, sensuell og ganske så avheginghetsskapende duft.

Denne er perfekt å bruke på varme sommerkvelder for en ekstra dose råhet.

Bottled EDF fra Hugo Boss, 50, ml, 795 kr

Blomstrete og livlig:

Hva med en forførende og blomstrete versjon av den originale duften The Scent for Her? Denne Eau de Perfum versjonen er har en lettere duft en den orginale. Hvis man ønsker en lett sommerlig duft er denne for deg!

The Scent Eau de Perfum av Hugo Boss, 50 ml, 795 kr

Frisk peppermynte og sensuell tre:

Eller... hva med en limited edition-utgave? Bottled Soccer Limited Edition er en kombinasjon av fiskhet som peppermynte med deilige, varme trenoter. En duft med noter av blodappelsin, patchouli og vetiver – en veldig elegant og mystisk duft!

Bottled Soccer Limited Edition fra Hugo Boss, 50 ml, 795 kr

Powered by Labrador CMS