Howdy howdy!

Har du fått med deg sommerens store cowgirl-trend? Shop stilen her.

Publisert Sist oppdatert

Finn frem din indre cowgirl! Western-stilen er i virkelig i vinden for tiden og vi ser masse av trenden også til høsten. Hos både Calvin Klein, Louis Vuitton og Céline ble det vist frem western-inspirerte plagg. Alt fra skjorter, skjørt, boots og ikke minst trenchcoaten har fått en westernvri denne sesongen. Her viser vi deg hvordan du bruker trenden.

Les også: Badedraktene vi ønsker oss nå!

Western girl

Kjole fra Ganni, kr 1999. Boots fra Gestuz, kr 2899.

De to danske merkene Ganni og Gestuz har klare assosiasjoner til cowgirl-trenden i sine sommerkolleksjoner. Så kult å kombinere en rødrutete kjole med et par cowboyboots. Et perfekt antrekk både for festival og en mer hverdagslig setting.

Skjorte fra Zara, kr 399. Skinnjeans fra H&M, kr 1499.

Tørkle i halsen og olaskjorte, er absolutt veldig cowboy. Denne skjorta fra Zara gir deg begge deler. Kombiner med et par skinnbukser med sleng , sandaler og en kurvveske, og du får en kul look som er helt riktig i sommer.

Trenchcoat fra Mango, kr 1799. Veske fra Isabel Marant (Prinsens gate i Oslo) , kr 8950.

Trenchcoaten er et kult sommerplagg! Style den med en minimalistisk kjole med spaghettistropper, et par sneakers eller boots og ha en cowboyinspirert veske hengende over skulderen.

Skinnjakke fra Weekday, kr 2500. Skjørt fra Baum und Pferdgarten, kr 1699.

Bikerjakka blir fort litt mer western med et stripet skjørt med rysjer. Bruk en mønstret bluse eller en enkel t-skjorte til og style med høye hæler og noen kule solbriller.

Skjellsmykke fra Zara, kr 229. Øredobber fra Zara, kr 129.

Denne sommeren er skjellsmykker er super hot akkurat nå. Sølvøredobber som gjør litt ut av seg har vi også sett mye av denne sesongen. Begge deler er perfekte accessoirer til sommerens cowgirl-look!

Les også:

Sommerens fineste omslagskjoler

En kvinne for sin hatt!

Powered by Labrador CMS