Emas mai-favoritter

Foto: Ema Bihor

ELLEs bidragsyter, Ema Bihor, deler sine favoritter fra måneden som gikk.

Publisert Sist oppdatert

Kom mai, du milde skjønne. Det er noe magisk med mai og det kribler i magen over alt det fine denne måneden bringer! Peoner, 17. mai, bursdager til venner, den årlige natt til første mai-festen oppe hos (verdens beste) naboer i femte etasje (som ikke har vært på tre år grunnet covid), planlegging av den årlige turen til Paris i juni og mye, mye mer. Og jeg håper det kribler litt hos deg av månedens favoritter!

In a burgundy cloud av Mette Greftegreff

Jeg ELLEsker Instagram – en verden av inspirasjon, fine bilder og ikke minst: kreative og kule mennesker! Og var akkurat der jeg fant (ved ren tilfeldighet): kunstner Mette Greftegreff.

Jeg falt pladask for bildene hennes og uttrykket. Det var kjærlighet ved første blikk og jeg måtte bare kjøpe et bilde. Og om jeg kan si det selv, så passet det perfekt inn hos meg. Jeg smiler hver gang jeg ser det i stua. Du skal ikke se bort i fra det blir flere bilder!

Tingenes tilstand av Sandra Lillebø

Jeg ELLEsker å lese. Det har jeg gjort siden jeg var barn og det var mamma som introduserte meg for bøkenes verden. Da jeg vokste opp hadde jeg ikke så mange venner og i perioder slet jeg verre enn andre med ensomhet. Da sa mamma alltid til meg at bøker er venner og jeg hadde alltid med meg ei bok uansett hvor jeg gikk (har en tendens til å gjøre det den dag i dag når jeg tenker meg om. Vet aldri når det faller meg inn å dykke ned i en annen verden).

Tingenes Tilstand av Sandra Lillebø, 169,- (annonse)

Nå leser jeg Tingenes tilstand som er et portrett av hvordan det er å leve tett på psykisk sykdom. En roman som på rått og usentimentalt vis setter ord på en voksen datters vonde og kompliserte forhold til sin egen mor som er psykisk syk. En vond, brutal, men veldig fin og viktig bok.

Personlig trener

Og apropos psyke, så har jeg investert i det viktigste i livet: min egen helse. Jeg har de to siste årene (les: pandemi) kun trent kondisjon og helt falt av styrketrening. Jeg trenger hjelp til å bli sterkere og komme i gang med styrke igjen. Og her kommer Susanne Jensen inn! Hun er min nye personlige trener på Myrens Treningssenter i Oslo. Hun har bachelor i idrett, fysisk aktivitet og helse, samt master i idrettsvitenskap og vært PT siden 2014. Med andre ord: jeg føler meg i trygge hender og gleder meg til å bli sterkere!

Röhnisch – the PMS collection

Og hva er vel ikke mer motiverende enn nytt treningstøy? Jeg har en del tightser fra Röhnisch og elsker dem! De er utrolig komfortable, holder seg godt og er gode å trene i. De har en kolleksjon som heter PMS collection som er laget av damer til damer, da den er designet spesielt for kvinners hormonelle syklus.

Kolleksjonen består av sports-BH som kan justeres (greit å kunne hvis du har hovne pupper under mensen) og tights som kan endres på akkurat de riktige stedene (om man har oppblåst mage eller andre endringer over tid). Du kan se hele kolleksjonen her!

Pura Utz

I april var jeg på jobbtur til København. Det var mest jobb, men jeg rakk også innom noen butikker. I en av butikkene jeg var på, oppdaget jeg et nytt merke: Pura Utz. Aldri hørt om merket før, men synes de hadde utrolig mye fint og søtt! Også elsker jeg at produktene er laget i Guatemala. Jeg måtte ha (minst) et armbånd og det ble et i hvitt, grønt og oransj. Har brukt det nesten hver dag etter jeg kjøpte det, og det har blitt en av mine favoritter! De har også vesker og annet.

Sjekk dem ut her!

Et smykke av en sofa

Med lyset og våren kommer inspirasjonen til å forandre litt hjemme, noe sikkert flere kjenner seg igjen i. Akkurat nå ønsker jeg å bytte ut sofaen jeg har, med sofaen Paula fra Sofacompany i fargen maya cream!

Ikke er bare fargen on point, men også stoffet og formen. Et lite smykke i seg selv. Jeg vet også at den er god å sitte i, da bestekompisen min har den samme. Og for å sette prikken over i'en, sikler jeg også på loungestolen Babette i samme farge.

Begge hadde passet perfekt inn i mitt hjem og skapt den kule og avslappede stemningen jeg ønsker.

Prada

I fjor ble jeg ferdig med masteren som jeg tok ved siden av fulltidsjobb. Det var blod, svette og (mange!) tårer til tider, men det var så deilig å levere og bli ferdig. Jeg er utrolig stolt over egen prestasjon og at jeg gjorde det! Jeg har to foreldre som har heiet og holdt meg i hånda underveis – spesielt pappa.

Han har alltid sagt, helt siden jeg var liten, at det jeg vil, får jeg til. Og i mastergave fra pappa (som jeg har brukt ett år på å finne, da jeg ville ha den perfekte gaven) ble det et par sko fra Prada. Og jeg går med dem hele tiden! I tillegg til at jeg synes de er utrolig kule, er de også behagelige og passer til så mye! Takk, daddy cool. Volim te naj.

Powered by Labrador CMS