9 ting vi vil gjøre i mai

Denne måneden spiser vi matavfall, lar oss rive med av Alfred Hitchcock og bringer en liten bit av naturen inn i hjemmet...

Publisert Sist oppdatert

Kom mai, du skjønne milde!

Vi drømmer om å reise, vi vil være mer miljøbevisste og kle oss i fargerike kjoler og sneakers.

Her får du oversikten over det vi vil gjøre i mai.

1. REIS TIL PUGLIA

Jo da, flotte nye hoteller åpner titt og ofte, men dette er virkelig noe for seg selv.

Palazzo Daniele befinner seg i den lille søvnige landsbyen Gagliano del Capo i regionen Salento i Puglia. Designerne har restaurert så mye som mulig i det 150 år gamle bygget, og hotellet er blitt en perle av majestetisk minimalisme.

2. GÅ FOR C-VITAMIN Vitamindråper fra klairs, kr 202// Antioksidantserum fra SkinCeuticals, kr 1479. Å beskytte huden er alltid en prioritet, og C-vitamin-serum roses opp i skyene av skjønnhetsbransjen. Kort fortalt skal et slikt serum bidra til å gi huden glød, styrke hudens kollagennivå og dempe pigmentflekker. Det høres jo absolutt lovende ut. De aller fleste hudpleiemerker med respekt for seg selv har inkludert et slikt serum i sitt sortiment, og Ole Henriksen, Dermalogica, Skinceuticals og kult-merker som Mario Badescu og Klair’s er blant dem. 3. LA DEG RIVE MED AV HITCHCOCK Bok om Alfred Hitchcock, kr 300 (annonse) Denne boka følger filmskaper Alfred Hitchcocks 53 filmer, og gir et unikt innblikk i legendens karriere og liv. Fullspekket av fantastiske bilder og gode historier. Dette er definitivt noe for enhver filmelsker. 4. UTFORSK AUSTRALSK MOTE Kjole fra Nicholas via Net-a-Porter, kr 5400 (annonse) Det australske merket Nicholas lager kjolene du drømmer om, perfekte til piknik i parken eller party. De tar ofte i bruk 5 arkitektoniske silhuetter, glade mønster og spennende snitt i sitt design, og denne kjolen er bare en av mange vi har på ønskelista. Nicholas er tilgjengelig på nettbutikker som Net-a-Porter. 5. SPIS MATAVFALL Restauranten Rest har fått svimlende gode omtaler av restaurantanmeldere så langt. Konseptet er mat av matavfall, og her får du blant annet krokete gulrøtter, brune bananer, stillehavsøsters og nedfallsepler. 6. BRING NATUREN INN I HJEMMET Vase fra Ferm Living, ca pris kr 770. Ferm Livings vårkolleksjon er rett og slett en fest for øyet! Kolleksjonens vakre Shell-potte går rett hjem. Fantastisk fin med et par enkle blomster i, men også et blikkfang i seg selv. La den stå i vinduskarmen, i bokhylla eller på bordet og tilfør naturens elementer til interiøret ditt. 7. SATS PÅ PREPPY SKO Dagmar x Superga sneakers, kr 995. Det italienske skomerket Superga samarbeider med svenske Dagmar i vår. Sammen har de laget sneakers som perfekt kombinerer Supergas klassiske design med Dagmars feminine og kule uttrykk. Resultatet er sko med fargerike såler og en preppy og enkel estetikk. Hvis du er lei av chunky sneakers, er dette veien å gå. 8. LES EN DEBUT-ROMAN Boken Nada av Hanna Stoltenberg, kr 332 via Tanum. Hanna Stoltenberg er forfatter av Nada, en bok om meditasjonsleirer og personlige shoppere, om godt voksne Karin som tvinges til å ta kontroll over egen situasjon og innser at verden krever noe av henne. Stoltenberg er journalist og har skrevet for flere av landets største aviser. 9. SE ET TREKANTDRAMA Holiday er verdt en tur på kino. Svenske Isabella Eklöf er både regissør og manusforfatter av kriminalhistorien som har vunnet en rekke priser på diverse filmfestivaler. Filmen er et trekantdrama om en trofé- kjæreste og en narkobaron på den solfylte kysten av Bodhrum i Tyrkia.
Powered by Labrador CMS