Dette produktet må du bare ha i sommer!

Den nye Body Yogurt-serien fra The Body Shop er rik på fuktighet og tørker inn i huden på bare 15 sekunder. Foto: Lene Orvik.

Bruker kun 15 sekunder på å tørke. Og er perfekt for deg som hater klissete fuktighetskrem!

Publisert Sist oppdatert

Annonse:

«Livet er for kort til å vente. Nye Body Yogurts trekker inn på 15 sekunder»

Her viser Lene Orvik frem sine favoritter fra den nye Body Yogurt-serien til The Body Shop. Foto: Lene Orvik.

Den nye Body Yogurt-serien fra The Body Shop gir fuktighet til kroppen i opp til 48 timer og trekker inn umiddelbart. Gelé-teksturen gjør at kremen ikke føles fet og klissete. Geleen trekker inn på rundt 15 sekunder, noe som gjør at du kan smøre på kremen og deretter hoppe i klærne med en gang.

«Fuktighet på farta»

Produktet passer spesielt godt for deg som ikke har tid til å fukte huden på daglig basis eller som ofte skipper lotion fordi du ikke orker å vente på at kremen skal trekke inn.

Produktet er 100 % vegansk, er beriket med økologisk mandelmelk og kommer i 5 ulike dufter: British Rose, Mango, Strawberry, Moringa og Almond Milk.

Body Yogurt-serien passer perfekt for mennesker som liker en lett fuktighetsgivende gel fremfor fete produkter. Foto: Lene Orvik.

Ingen av The Body Shop's produkter er testet på dyr og alle er merket "cruelty free". Body Yogurt-serien er en del av The Body Shops program for solidarisk handel, Community Trade.

Du kan kjøpe Body-Yogurten på The Body Shop sine nettsider HER.

Powered by Labrador CMS