Dagens Craving: Korres Luminous Body Perfector

Sommerglød på 1-2-3!

Publisert Sist oppdatert

Du vet den følelsen når du veldig gjerne vil ha på deg en kjole, men så oppdager du at kroppen er helt grå av mangel på sollys? Vel, det var meg på nyttårsaften.

Jeg har aldri vært noen stjerne når det kommer til selvbruning. Det betyr ikke at jeg ikke har testet det (og dessverre er dette også dokumentert) men jeg har et anstrengt forhold til alt som er sånn "utenpå" kroppen. Dette involverer også løsvipper (som jeg også har testet, heller ingen suksess).

Jeg bruker allerede flere produkter fra det greske, naturlige skjønnhetsmerket Korres, og da jeg besøkte deres nyåpnede butikk på Sandvika Storsenter i fjor, oppdaget jeg denne nyheten. Siden har den blitt stående i skapet, og idet høst gikk mot vinter, glemte jeg at jeg hadde den. Frem til nyttårsaften, og en kjole som involverte både bare armer OG ben.

Korres Luminous Body Perfector

Det skulle vise seg at Korres Luminous Body Perfector er solkysset hud på flaske! Jeg ble nesten sjokkert over å se hvordan kroppen gikk fra grå til gull på null komma niks! Og for hvert strøk av gull som gled over kroppen plottet jeg ut en plan for meg selv på hvordan jeg skulle hamstre dette produktet, slik at jeg alltid kunne ha det tilgjengelig. Men istedenfor å hamstre, deler jeg det heller med dere i form av dette tipset! Jeg er tross alt raus, sånn sett.

Luminous Body Perfector fungerer som en vanlig Body Lotion, som går av etter vask. Jeg anbefaler at du smører deg inn og lar det tørke litt før du kler på deg, da den kan smitte av. Konsistensen er som en slags bronzed liquid highlighter med farge, og den er veldig enkel å påføre!

Eneste haken er at den kun selges på Korres Flagship Store på Sandvika Storsenter. Så og si alt av Korres resterende sortiment er å finne hos Vita, så vi kan jo krysse alt for at de tar inn denne også.

Powered by Labrador CMS