9 sommerlige bluser

Foto: Instagram @annabelrosendahl

Vi har plukket ut et knippe av sesongens fineste sommerbluser...

Publisert Sist oppdatert

Sommerbluser får vi aldri nok av, og vi ELLEsker alt fra luftige bluser til noen mer figurnære. Det ultimate sommerantrekket for oss er å style en søt bluse med en denimshorts og flip flops. Flere av blusene denne sesongen kommer med tilhørende bukser eller shorts, slik at man kan style matchende sett.

Tendensen på sommerblusene denne sesongen er fargerike bluser med ballongermer, broderier og snøring. Både Ganni, Zimmermann og Totême har lekre bluser i sesong nå. Zara og & Other Stories har også slengt seg på trenden med lekre sommerbluser.

I sommer vil vi style sommerbluser med linshorts og linbukser, denimskjørt og denimshorts, satengskjørt og satengbukser. Det gir oss skikkelig sommer-vibber å kle oss i luftige bluser, stylet med en linshorts, espadrillos, accessories og fargesterke vesker.

En sommerbluse som gjør mye ut av seg, og som gjerne spiller hovedrollen i antrekket, kan tones ned med en ensfarget linshorts, eller hvis man vil være ekstra fargerik (eller mønster-rik) kan man style blusen med en fargerik shorts eller bukse.

Vi har plukket ut 9 favoritter vi ønsker oss nå!

Shopping: 9 sommerbluser

Bluse fra Patbo/Moniker, kr 4999.

Bluse fra Zimmermann/Net-a-porter, kr 7635.

Bluse fra Totême/Net-a-porter, kr 4313.

Bluse fra Ganni, kr 3099 (annonse).

Bluse med snøring fra & Other Stories, kr 690 (annonse).

Bluse med ballongermer fra & Other Stories, kr 590 (annonse).

Bluse fra H&M, kr 199 (annonse).

Bluse fra ByTimo, kr 1899.

Bluse med broderier fra Zara, kr 599.

Powered by Labrador CMS