Slik gjør vi fantastiske designkupp

Slik klikker vi hjem Chanel-vesker, danske designstoler fra Hans J. Wegner og nydelige litografier hjem – bli en miss auksjonELLE du og!

Publisert Sist oppdatert

I samarbeid med Blomqvist.no

Personlig stil som er unik, men samtidig trendy er noe vi alle ønsker oss i hjemmet. En enkel måte å integrere personlig stil i hjemmet sitt på er ved å kjøpe brukte gjenstander hos Blomqvist.no – Norges største kunsthandel. De selger originale Hans S. Wegner-stoler, Axel Salto-vaser, Chanel-vesker, Cartier-smykker og helt perfekte liggerstoler i kjent Bauhaus-stil som gir både deg og stuen intellektuelt alibi på 1-2-3! Jepp, alt dette kan du lett shoppe fra sofaen din! Kortreist, miljøvennlig, og gjenbruk. Oh My!

5. til 15. November er det en fantastisk nettauksjon på Blomqvist.no der de har fokus på Internasjonal Moderne, med andre ord – nydelige, moderne designgjenstander i all sin prakt kan bli en del av stuen din, og er bare noen tastetrykk unna!

Her er våre favoritter som Miss AuksjonELLE skal by på:

våre favoritter fra Blomqvist.no som vil gi stuen det lille ekstra:

En skjenk fra Hans J. Wegner i mahogni med sjalusidører drømmer vi om å ha i stuen. Eller hva med fire røde spisestoler som gir et pop av farge til spisestuen fra danske Steen Østergaard til 2000 kroner? Eller hva med en perfekt liggestol i kjent Bauhus-stil til 8000 kroner? Vi skal også by på dette litografiet Kumi Sugai som har neste bud på 800 kroner – kan dette bli et helgevarp?

Eller hva med noen vaser fra Tapio Wirkkala som pynter opp stuebordet ditt? Eller noen fine plakater fra Art Aid til en auksjonspris på rundt 1500 kroner? En hvit originalsofa fra 1965 gjør stuen din mordene på et blunk, og vi elsker også dette sølvarmbåndet fra Hans Hansen – en tidløs klassiker! Stolen Eva fra Bruno Mathsson med flettede gjordebånd er i tiden akkurat nå, og vi drømmer om den og en Hans Wegner-stol i stua – tidløse klassikere!

Vi vil by på dette bildet av Richard Smith, og håper å få det til 5000 kroner,sidebordene fra Hans Bølling fra 1963 til 2900 kroner – eh, ja takk! Eller hva med den perfekte liggestolen fra Poul Kjærholm? Vi skal også bruke helgen på å by på denne gullringen, og neste bud er på 2000 kroner. Og denne nydelige vasen fra Ewald Dahlskog håper vi også skal bli vår.

Lyst på en "one of a kind" designmøbel eller pyntegjenstand til stua?

Slik blir du en miss AukjonELLE:

Nettauksjon er ikke farlig, og nettshopping er både spennende og tidsbesparende.

Steg 1 - Registrer deg på Blomqvist.no

For å kunne by på nettauksjonen, må du være registrert hos Blomqvist. Registrer deg, lag en profil, og du får automatisk tilgang til "Min side".

Steg 2 - Finn Drømmeobjektet

Bli inspirert og finn objektet du ønsker deg ved å se gjennom deres forskjellige kategorier. Ønsker du deg en Chanel-veske? Eller hva med "one of a kind" vinglass? Eller hva med en original Verner Panton-stol til 2000 kroner? Dette er en nettside proppfull av Hermes, Alvar Alto, Cartier-smykker og Hans Wegner-stoler!

Steg 3 - Gi Bud!

Logg deg inn og legg inn bud på objektet du ønsker å kjøpe.

Maksbud: Velg ditt maksbud for hva du er villig til å betale for objektet. Auksjonssystemet tar hånd om resten og byr på dine vegne opp til makssummen du har satt. Husk at alle bud er bindende.

Varsling ved overbud: Hvis noen byr over deg, vil du bli varslet om dette på e-post, slik at du kan fortsette budgivningen om du ønsker det.

Steg 4 - Gratulerer du vant!

Objektet ditt betaler du enkelt med Visa eller MasterCard innen 72 timer etter avsluttet auksjon

Happy skattejakt på Blomqvist.no!

Powered by Labrador CMS