Blondinbella kjøpte hus til 30 millioner kroner

Entreprenøren og bloggstjernen Isabella Löwengrip og hennes to barn, Gillis och Sally flytter inn i ny luksusvilla.

Publisert Sist oppdatert

Sveriges store bloggdronning Isabella Löwengrip, tidligere kjent som Blondinbella, gjør det bra med nytt beautymerke og sitt eget bloggimperium, nå har hun kjøpt luksusvilla til 30 millioner kroner.

Les også: Isabella Löwengrip - fra blogg til business

Den 27 år gamle bloggeren flytter inn i sin nye villa sammen med barna Gillis og Sally i november. Huset er på hele 397 kvadrat og har et tomtareal på 2.138 kvadrat.

Huset har ni rom, tre bad, tre store terrasser, åpen spiseplass, kjøkken med walk in-kjøleskap og et eget vinrom. Isabella skal selv bo på det største soverommet som har eget walk-in closet og baderom.

Isabella forteller også at hun har planer om å bygge basseng i hagen og at huset har egen båtplass 100 meter fra tomta.

Det er så mye gøy jeg ser frem til å gjøre i det nye huset, forteller Isabella på sin egen blogg.

"Jeg kan styre huset fra telefonen, så på vei hjem kan jeg sette på musikk som spilles i alle rom og velge belysning. Det kommer til å bli så koselig om vinteren. Jeg ser for meg å sette på kosebelysning når jeg kjører opp til huset og har Sinatra på høytaleren."

Hun planlegger å ha overetasjen privat for seg selv og barna, første etasje skal brukes til sosiale begivenheter som kundemiddager og ledermøter. Og flyttelasset går allerede om 10 uker.

Det er ikke så mange skilte småbarnsmødre undre tretti som flytter inn i et hus for nærmere 30 millioner, men noen må jo være den første. Her kommer jeg og barna til å stortrives", konstaterer Isabella.

Fresh opp hjemme: høstens fineste interiør

Kilde: ELLE.se

Bli med hjem til Lene Orvik!

Powered by Labrador CMS