Isabella LÖWENGRIPS stalker ble dømt

Foto: @isabellalowengrip

Opplevde de flestes verste mareritt...

Publisert Sist oppdatert

Ved årsskiftet begynte en 35-år gammel mann fra Kongo og trakassere bloggeren og entreprenøren Isabella Löwengrip. Selv om hun blokkerte han på sosiale medier, fortsatte han å kontakte henne.

18. januar ble mannen pågrepet utenfor hjemmet hennes. Da hadde han fløyet til Sverige fra Frankrike, der han er bosatt.

Stalker

Löwengrip har beskrevet hendelsen som "utrolig ubehagelig".

I avhør fortalte hun at det hele startet da hun var i Sveits for å feire nyttår:

"Da var det en mann som begynte å kontakte henne på Instagram. Mannen skrev 30-40 meldinger om dagen, noe som er en mengde og intensitet som Isabella ikke er vant til".

Onsdag forrige uke måtte hun møte stalkeren ansikt til ansikt i tingretten i Stockholm, noe hun hadde gruet seg til. Hun la ut flere oppdateringer på Insta-stories kvelden før rettssaken og også på selve dagen.

Dømt

Mannen ble dømt og på bloggen skriver Löwengrip at hun er lettet:

"Han ble dømt" Fy, for en morgen. Men vi vant! Men herregud jeg følte meg dårlig da jeg så han komme inn med håndjern. Det var ubehagelig å høre hans versjon og hans tanker om hva som skulle skje da han kom hjem til meg og banket på", skrev hun.

Det er ikke første gang hun opplever å bli stalket, det fortalte hun også om på ELLEtech i fjor. Les hele intervjuet vårt med Isabella Löwengrip her!

Sikre deg billett til årets ELLEtech her!

I fjor dukket det også opp en fremmed mann hjemme hos henne. Han fikk besøksforbud i seks måneder.

På grunn av stalkere og trusler, velger Löwengrip å ikke dele bilder av ansiktene til barna sine. Hun har også fortalt at hun har vakthold 24 timer i døgnet av profesjonelle livvakter.

Kilde: elle.se

Så mye tjener Isabella Löwengrip i måneden!

Powered by Labrador CMS