Så mye tjener Isabella Löwengrip i måneden

Foto: Isabella Löwengrip

Sveriges store blogg- og businessdronning avslører hvor mye hun tjener...

Publisert Sist oppdatert

Isabella Löwengrip (28) var bare 14 år da hun startet bloggen Blondinbella. 13 år senere driver hun en av de største bloggene i Sverige og har bygget sitt eget imperium. Dette fortalte hun også da hun ble intervjuet på scenen under ELLE Tech i februar i år.

Les hele intervjuet vårt med Isabella Löwengrip her!

Hun startet å selge annonser selv på bloggen og begynte raskt å tjene penger, og kunne faktisk leve luksuslivet hun lenge hadde portrettert på bloggen, men som var fake.

Löwengrip hadde tjent sin første million da hun var 19 år. Ett mål hun hadde satt seg og nådde mye tidligere enn hun hadde trodd. Nå har hun over 50 ansatte og en total omsetning på 100 millioner svenske kroner i de ulike selskapene hun driver.

I et blogginnlegg skrev hun nylig at hun omsetter for nesten 2 millioner kroner i måneden i sine sosiale kanaler.

"Jeg vet ikke om dere husker det, men i mange år hadde jeg inntekter på nesten 500.000 kroner i måneden på bloggen. Det er helt utrolig hvordan vi har klart å øke inntektene til 1,5 - 2 millioner i måneden nå. Som vi har jobbet», skriver Löwengrip.

Tjener mye på å "dele" privatlivet

Våre kollegaer i Sverige skriver at hun tidligere har avslørt at hun til og med hadde business i tankene da hun la ut ett par romantiske bilder med kjæresten, Hampus Jarlbo i Paris tidligere i år.

https://www.instagram.com/p/BoUIKGdnJOf/

"Selv bildene med Hampus på Instagram er jobb; ta et bilde som får enormt mange likes (30.000), som øker profilbesøk, skaper flere følgere, som gir mer betalt og gir større synlighet for mine varemerker».

Med andre ord er alt den dama der gjør business.

Hun er ekstremt nøye med hva hun legger ut på sosiale medier og på bloggen.

"At innholdet er riktig er avgjørende. Det er et eget analyse-team i selskapet som hjelper til med dette. Ingenting er tilfeldig og slik har det vært i mange år nå. Nå vet vi hva som funker på bloggen og Instagram og kan styre kampanjer slik at konverteringen blir høy. Det er derfor store selskaper kan betale millionbeløp for synlighet i mine kanaler. 1 til 2 linker gir en halv million i salg, hvis det er riktig match. Det er gøy, men så har jeg også holdt på med dette siden jeg var 14 år. Jeg kan det jeg driver med", skriver hun på bloggen.

Isabella Löwengrip kjøpte hus til 30 milioner. Se bildene!

Powered by Labrador CMS