Har du fått med deg dette smykkemerket?

Vi drømmer om glitrende gaver under treet i år...

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Bjørklund.

Just in time for christmas ... lanseres det eksklusive smykkemerket, House of Piene, hos Bjørklund.

Julen nærmer seg med stormskritt, og vi er godt i gang, både med å tenke ut vår egen ønskeliste, men også med å realisere andres. Derfor kunne det ikke passet bedre at Norges største klokke og gullsmedkjede, Bjørklund, i disse dager lanserer House of Piene i alle sine fysiske butikker og i sin nettbutikk.

Inspirert av nordisk natur

Inspirasjonskilden bak smykkemerket, House of Piene, er Cecilie og Kai Gustav Piene. Designet er blant annet inspirert av Cecilies kunst, men også av nordisk natur. Cecilie har tegnet og malt hele livet, og begynte som figurativ maler, før hun utviklet seg videre i klassisk figurativ maling og tegning gjennom sin kunstutdanning.

I dag finnes både det figurative og abstrakte i maleriene hennes. Formålet i alt hun skaper er å fange en forenklet virkelighet med målet om å utfordre, vekke følelser og tanker hos alle som ser kunsten hennes. Sammen med sin ektemann, deler hun den dype interessen for norsk natur, og dette er også en viktig kilde til inspirasjon bak House of Pienes’ design.

House of Piene henter mye av sin inspirasjon fra naturen; fra havet, himmelen og skogen, og den nordiske naturens mangfold og skiftende årstider.

Kolleksjonen består av 59 eksklusive smykker, 23 innenfor diamantkolleksjonen og 36 innenfor sølvkolleksjonen, og utvikles av Silje Holthe Lunder, Nina Bjølseth og Anita Aarsæther.

ELLEs favoritter

Dersom du vil gi «det lille ekstra» i julegave i år, eller kanskje til og med unne deg selv noe, anbefaler vi å sjekke ut denne fantastisk fine kolleksjonen.

Dette er smykker som virkelig passer til alle anledninger, enten du vil glitre litt ekstra i hverdagen, eller sette siste finish på looken til årets julebordsesong, jul og nyttårsfeiring. Vi ELLEsker kombinasjonen av det klassiske og kontemporære ved designet, og balansen mellom det feminine og maskuline. Som alltid har vi også plukket ut våre favoritter.

Armbånd, 999,-

Øreringer, 899,-

Halssmykke, 1.299,-

Ring, 699,-

Halssmykke, 9.999,-

Diamantring, 14.999,-

Diamantring, 13.999,-

Diamantøredobber, 11.999,-

Halssmykke, 7.999,-

Halssmykke, 999,-

Øredobber, 1199,-

Oppdag hele kolleksjonen hos Bjørklund, enten i fysisk butikk eller på bjorklund.no.

Powered by Labrador CMS