Porsche Taycan x ELLE

Hjertet er blitt elektrisk, men sjelen er umiskjennelig Porsche. Vi testet den nye Porsche Taycan.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Porsche

Nå har endelig Porsche kommet med sin første elektriske sportsbil!

ELLE fikk ta med seg denne lekkerbisken av en bil på en kjøretur rundt i Oslo, og kan rapportere om at den ikke bare er helt rå å kjøre rundt i. Designet er så tidløst og bilen så komfortabel å sitte i at dette er det perfekte accessoiret til ethvert antrekk!

Ikonisk Porsche design

Med en akselerasjon på 100 km/t på 4.0 sekunder, toppfart på 250 km/t og et lavere tyngdepunkt enn en Porsche 911 GT3, representerer nye Taycan 4S alt hva Porsche står for.

Unik 800 Volt teknologi tillater ladekraft på opptil 270 kW, som muliggjør lading opptil 100 kilometer på kun 5 minutter.

Maks kjøreglede, tidløs design og innovativ teknologi - Porsches unike DNA er blitt tatt et skritt lenger med sportsbilen Taycan.

Å kjøre en Porsche Taycan er en helt unik opplevelse. Og for å gjøre den enda råere, tilbyr Porsche en rekke innovative tjenester som blant annet Porsche Connect.

Du kan for eksempel få tilgang til alt om bilen din og omgivelsene rundt deg, med bare et tastetrykk. Ved å bruke din egen stemme eller smarttelefon, kan du kontrollere alt fra musikk som radio og Spotify til navigasjon. Og det kuleste av alt, bilen har en egen sport-funksjon med innebygd høytaler, som virkelig får frem lyden av en ekte sportsbil.

Sjekk ut farger, interiør og bygg din egen Porsche Taycan her.

Powered by Labrador CMS