Eksklusivt BLACK WEEK tilbud hos Desenio

Få 10 % ekstra med denne ELLE-rabattkoden - og shop våre favoritter her!

Publisert Sist oppdatert

Desenio Black Week:

I annonsesamarbeid med Desenio

Desenio har et av Skandinavias største utvalg av plakater og tilbehør - her finner du trendy og vakker veggkunst, som alle har råd til!

Utvalget oppdateres hele tiden med de nyeste trendene innen design og innredning, så her er det virkelig noe for alle og enhver.

Desenio Black Week

Eksklusivt BLACK WEEKEND tilbud

Nå får du 35 % rabatt på alt hos Desenio – og med koden ”ELLE10” får du ytterligere 10% ekstra rabatt!

Koden er gyldig til og med 30. november, og gjelder ikke rammer og postere som er handpicked/collaboration//personlige.

Inspirerende bildevegger

Lurer du på hvilke bilder og hva slags design du bør gå for hjemme hos deg?

La deg inspirere av bildeveggene til influenserne Louise Angelice Riise, Ida Wulff, Mio og Knut & Kjartan her.

Louise Angelica Riise

– Fra før jeg fikk barn har jeg alltid hatt en visjon om hvordan barnerommet skulle se ut. Tema, fargekombinasjon osv. Prikken over i’en på jungeltemaet fikk jeg etter å ha hengt opp denne tøffe kombinasjonen av dyrebilder fra Desenio. På dette rommet håper jeg Colin vil trives i mange år fremover!

Dyrebildene Louise Angelica Riise har valgt å gå for dyrebilder som tar opp fargene i rommet, og gir virkelig barnerommet det lille ekstra!

Ida Wulff

– Jeg har leiligheten full av bilder fra Desenio, så hvis du vil freshe opp i heimen før jul, kjøpe julegaver til deg selv eller andre - kan du gjøre et skikkelig kupp nå!

Ida Wullf har en lys stue med beige sofa, og har derfor valgt å gå for sarte bilder som gir stua en minimalistisk og fresh vibe.

Mio

Artisten Mio har gått for bilder som tar opp fargene på veggene på kjøkkenet helt perfekt. Han har valgt å gå for sydhavsbilder som passer perfekt med den dusrosa fargen på veggene.

Knut & Kjartan

– Jeg har dekorert litt med deilige bilder etter å ha malt kjøkken og kino!!

Soverommet til Knut og Kjartan består av farger som grått, brunt og tre, noe de har valgt å ta opp igjen i bildene på veggen. Materialer som eik og grå ull passer perfekt til bildene fra Desenio.

Pimp opp hjemmet ditt med en bildevegg fra Desenio du også! Shop våre favoroitter her.

– Vi har lenge siklet på en bildevegg fra Desenio. Endelig fikk soverommet noen rolige bilder som kler eikesenga og den mørkebrune veggfargen.

Powered by Labrador CMS