Årets julegave!

ELLE elsker design og kvalitet, og dette er vår nye må-ha!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Olympus PEN

Årets Julegave

Vi i ELLE elsker design og kvalitet, og dette er definitivt vår nye favoritt! På kontoret, ute med venninner, på helgetur eller søndagen sammen med kjæresten.. vårt nye "must have" i veska er der nye PEN-kameraet fra Olympus.

Vi elsker teknologi og nye tech-dingser er like stas som en ny veske eller et par nye sko. Siste tilskudd til våre favorittdingser er dette nye kameraet fra Olympus, PEN E-PL10.

Rett og slett årets lekreste kamera og et must for deg som er glad i ta bilder.

Men hvorfor ha eget kamera når kameraet på mobilen er så bra?

– Det kan ikke måle seg med dette og med bluetooth, overfører du kjapt og enkelt bildene fra kamerat til mobilen, og rett du på Insta. Den perfekte julegaven til alle fashionistaer med andre ord!

Klassisk Design

Den nye kameranyheten fra Olympus er endelig her!

PEN E-PL10 kombinerer nydelig estetikk, tidløst design og ny teknologi slik at du kan fokusere på det kreative.

Kameraet er klassisk og med kompakt design slik at man lett kan ha den med seg i veska. I tillegg er det superlett å bruke slik at dette blir en følgesvenn man vil ta med seg overalt.

It´s Pretty and Powerful

Olympus PEN-kamerane har et klassisk og ikonisk design, med opprinnelse helt tilbake til 1959 da det aller første PEN-kameraet ble lansert.

Lei av dårlige mobilbilder som du ikke kan bruke til noe fyller opp kamerarullen? Vi også! Olympus PEN har linser for alle anledninger- enten du ønsker den ettertraktende blurry-effekten, portretter, filme eller trenger en allsidig zoom-linse som passer perfekt til ferieturen.

E-PL10 oppfyller alle krav til topp bildekvalitet. Selv ved utfordrende omstendigheter, som for eksempel dårlig belysning, vil du bli mektig imponert. Fang øyeblikkene, ta bildene og ta vare på minnene i den toppkvaliteten du ønsker.

Dette er bildekvalitet langt forbi en smarttelefon...

Kvaliteten du forventer

Selvom kameraet er fullt av teknologi er det enkelt å bruke med touch-skjerm og flere funksjoner som rett og slett lar deg fokusere på resultatet du vil oppnå -ikke bli distrahert av kompliserte innstillinger.

Synes du alle andre får til så fine selfier på Instagram?

Kameraet er med andre ord et kraftig verktøy for innholds-skapere, influensere, bloggere og den som ønsker å ta vare på opplevelsene og minnene i hverdagen.

De bruker som oftest kamera og oppskriften på den perfekte selfien er å bruke den integrerte skjermen som kan vippes ut på kameraet. Dette gir deg muligheten til å ta perfekte selvportretter – fra så og si ethvert perspektiv.

I automodus identifiserer kameraet selv fotograferingsverdige situasjoner og velger automatisk den optimale fotograferingsscenen.

Perfekte bilder er bare et knips unna!

Hvilken er din favoritt?

Vi elsker at man kan velge mellom tre sofistikerte farger, slik at man finner det kameraet som matcher din egen stil og personlighet.

Du kan også style opp kameraet med ulike fashion accessories fra Olympus sin egen kollekjson, og vi har lagt vår elsk på det røde semskede skinncoveret, og den klassiske gull-lenken med svart skinn. Se hele kolleksjonen her

Vipps blir kameraet en del av antrekket, pluss at det er lett å ha hengende over skulderen, og ser superstilig ut!

Nye Olympus PEN E-PL10, kr 7490

Vi elsker at det kommer i tre forskjellige farger. En sofistikert svart, en klassisk hvit og en lekker ny brun i årets mest trendy farge; brun!

Kikk her for å komme til ELLE Loves der vi har plukket ut vår favoritt fra Olympus!

Pen-kameraet

PEN-kameraet tillater kreative muligheter, og er designet for den moderne innholdsskaperen!

Det har touch screen, er enkelt å håndtere, og man kan fritt velge mellom kreative Art Filters, Scenemodus eller avansert bildemodus, etter hva som passer for ditt uttrykk og utfordring.

Hvorfor ikke benytte seg av dette ekslusive tilbudet og sikre deg drømme julegaven?

Uansett hva du fokuserer på og hva som er utfordringen -Olympus PEN. er verktøyet du kommer til å elske! Takket være det brede utvalget av M.Zuiko-objektiver, kan du betro deg til sylskarpe makro- eller mikrobilder og helt nydelige portretter. Og viste du at de raskt kan overføres til mobilen? Med Olympus PEN overfører du raskt og enkelt bildene dine til smarttelefon via OI.Share-appen. Man kan dele innholdet og lidenskapen sin til bilder – når som helst og hvor som helst!

Early bird tilbud!

De første kundene får faktisk en 25 mm 1.8 linse til en verdi av 3000 kr på kjøpet -men vær rask, det e kun et begrenset antall!
En julegaven som hjelper deg med å kapre de vakre øyeblikkene livet byr på. Lett å bruke, kompakt og med en nydelig design. Derfor ELLEsker vi dette kameraet Du finner det her!
Powered by Labrador CMS