Sjekk ut den nye hybridbilen fra Volvo

Dette er den mest luksuriøse og intuitive SUVen nonesinne! Volvo XC90 T8 har fått en etterlengtet facelift - og blitt mer miljøvennlig.

Publisert Sist oppdatert
Hybridbil Volvo Xc90: Lukk dørene og sett deg inn i en elegant og imponerende førsteklasseskupé. Synk ned i setet, pust inn ren, filtrert luft og legg storbyens stress bak deg. Med et tastetrykk på skjermen eller ved å snakke til den (den kan norsk), har du kontrollen. Og når du begynner å kjøre, merker du at Volvo XC90 er like lettkjørt som en mindre bil.Om du suser bortover motorveien eller tråkler deg gjennom bytrafikken, tar de smarte hjelpemidlene slitet bort fra bilkjøringen, slik at du bare kan glede deg over turen. Den synes godt på veien, men allikevel er det rene, skandinaviske designet overraskende diskré.


Volvos unike og intuitive kjøreopplevelse sammen med den legendariske sikkerheten, gjør at du alltid når frem til målet ditt uten stress og hindringer. Og fordi vi vet at du ønsker både krefter og effektivitet, gir Volvo XC90 T8 AWD Inscription deg det beste fra to verdener – kompromissløs kjøreopplevelse med utmerket drivstofføkonomi og lave CO2 utslipp.Splitter nye Volvo XC90 T8 AWD Inscription er en bil utformet for å gjøre enhver kjøretur til en minneverdig opplevelse, enten du sitter i fører- eller passasjersetet, berør skjermen og bare nyt den enkle og elegante kupeen til nye XC90.De stilige håndlagde materialene skaper en rolig, luftig og komfortabel kupé. De myke ventilerte setene trukket i Nappa-skinn, dekorpaneler i valnøtt og skinntrukket dashbord og ratt gir interiøret et moderne skandinavisk uttrykk.Volvo har som mål å lage den reneste SUV-en i si  klasse, og bilen har et CO2-utslipp helt nede på 60 g/km.
Hybridbil Volvo Xc90: Lukk dørene og sett deg inn i en elegant og imponerende førsteklasseskupé. Synk ned i setet, pust inn ren, filtrert luft og legg storbyens stress bak deg. Med et tastetrykk på skjermen eller ved å snakke til den (den kan norsk), har du kontrollen. Og når du begynner å kjøre, merker du at Volvo XC90 er like lettkjørt som en mindre bil. Om du suser bortover motorveien eller tråkler deg gjennom bytrafikken, tar de smarte hjelpemidlene slitet bort fra bilkjøringen, slik at du bare kan glede deg over turen. Den synes godt på veien, men allikevel er det rene, skandinaviske designet overraskende diskré. Volvos unike og intuitive kjøreopplevelse sammen med den legendariske sikkerheten, gjør at du alltid når frem til målet ditt uten stress og hindringer. Og fordi vi vet at du ønsker både krefter og effektivitet, gir Volvo XC90 T8 AWD Inscription deg det beste fra to verdener – kompromissløs kjøreopplevelse med utmerket drivstofføkonomi og lave CO2 utslipp. Splitter nye Volvo XC90 T8 AWD Inscription er en bil utformet for å gjøre enhver kjøretur til en minneverdig opplevelse, enten du sitter i fører- eller passasjersetet, berør skjermen og bare nyt den enkle og elegante kupeen til nye XC90. De stilige håndlagde materialene skaper en rolig, luftig og komfortabel kupé. De myke ventilerte setene trukket i Nappa-skinn, dekorpaneler i valnøtt og skinntrukket dashbord og ratt gir interiøret et moderne skandinavisk uttrykk. Volvo har som mål å lage den reneste SUV-en i si klasse, og bilen har et CO2-utslipp helt nede på 60 g/km.

Dette er en bil som er laget for fremtiden og det er den sikreste Volvoen noensinne.

Powered by Labrador CMS