9 stråhatter som passer din lommebok!

En kvinne for sin hatt -Bianca Jagger er kjent for sin forkjærlighet for stråhatter. Og ble ofte observert med en i hånden eller på hodet.
En kvinne for sin hatt -Bianca Jagger er kjent for sin forkjærlighet for stråhatter. Og ble ofte observert med en i hånden eller på hodet.

La deg inspirere av moteikonet Bianca Jagger og gå for en lekker stråhatt i sommervarmen.

Publisert Sist oppdatert

Denne sommeren er stråhatten i vinden som aldri før. Her gir vi deg 9 hatter som garantert passer din lommebok!

En investering:

En lekker stråhatt kan være like fint til en badedrakt på stranden som til en hvit dress og høye hæler på kvelden. Her er Bianca Jagger på tur med kunstneren Andy Warhol ikledd en hvit dress og med en Panamahatt i hånden. Foto Pinterest og Produsentene.

Fra venstre: Hatt med dusker fra Yosuzi Hats via Farfetch, kr 3190. Hatt med brunt bånd fra Federica Moretti via Matches Fashion, kr 2240. Hatt med rødt bånd fra Maison Michel via Mytheresa, kr 3600. Hatt med sort kant fra Filù Hats via Farfetch, kr 3600.

På budsjett:

Alexa Chung sverger til Maison Michel, mens Poppy Delevigne og Anna dello Russo begge elsker sine fargerike Yosuzi hatter. Men skal du investere i en stråhatt fra et designermerke, kan det fort bli en dyr affære. Her har du fem like fine hatter med en budsjettvennlig pris. Foto: Getty Images og Produsentene.

Fra venstre: Hatt med sort oppklipt kant fra Mango, kr 129. Hatt med tynn sort kant fra Ellos, kr 179. Panamahatt med sort bredt bånd fra H&M, kr 129. Hatt med dusker fra Mango, kr 129. Hatt med skrift fra Gina Tricot, kr 149.

Powered by Labrador CMS