Vintertrend: Hvit smoking

Den legendariske stilen til Bianca Jagger går aldri av moten.

Publisert Sist oppdatert

Hvit trend:

Føler du ikke for å gå med kjole på nyttårsaften? En hvit smoking er noe av det hotteste vi vet om og er alltid like sexy og chic å kle seg i. La deg inspirere av designere som Chanel, Gucci, Valentino og Saint Laurent, som alle viste frem den hvite smokingen på catwalken denne sesongen.

Les også: Nyttårslooken vi sverger til i år!

Hvit trend - Smoking Hot

Foto: ImaxTree.

Gå for en hvit dress som passer din figur, enten om den har oversized dressbukser eller mer figursydde og det er også super lekkert å kombinere en hvit dressjakke med et fotsid hvitt skjørt.

Dress opp smokingen med tilbehør som blonde eller nettingstrømper, skimrende detaljer som en sølv veske eller en paljett-topp og la smykkene være store og overdådige. Det er både lekkert med sølv og gull til hvitt! Har du for eksempel et par gull-sko til smokingen, er det lekkert med gullsmykker. Og går du for sorte strømper og sko, er det supersexy å låne kjærestens magebelte!

Shop stilen:

Blazer fra by Malene Birger, kr 3599. Skjorte fra Tiger of Sweden, kr 1189. Bukse fra by Malene Birger, kr 2399. Skjørt fra Boss, kr 2799. Øredobber fra Syster P, kr 599. Pumps fra Wandler via Net-a-Porter, ca pris kr 3750.
Powered by Labrador CMS