Vi har tatt en prat med vår svenske girl crush

@biancaingrosso

Slik får du glød som Bianca Ingrosso!

Publisert Sist oppdatert

Vi har tatt en prat med vår svenske girl crush, Bianca Ingrosso, om makeupen som varer, hennes hemmeligheter til glød, og beste Stockholmstips!

Hvilken base legger du for at sminken skal holde hele dagen?

– Jeg er helt besatt av sprayer, og CAIA har tre fantastiske sprayer! Det er heller ingen hemmelighet at god hudpleie gjør hele forskjellen. Jeg legger alltid fuktgivende produkter som serum før jeg går inn med første runde av vår hydration spray, og deretter toner og dagkrem. Så begynner jeg å legge selve makeupen, men jeg går inn med flere lag av hydration spray underveis som jeg legger makeup. Dette gjør at sminken smelter sammen på en veldig fin måte, og at den holder seg gjennom hele dagen. Avslutningsvis bruker jeg CAIAs that extra hour-spray, og så har jeg med meg vår dewy-look spray i vesken, som jeg bruker gjennom dagen. Noe av det jeg er best på er faktisk å få sminken til å sitte fint, lenge. Og her er våre sprayer så gode!

Hva har du med deg i vesken for å gjøre touch up i løpet av dagen?

– Våre finishing powders, som vi nettopp lanserte. De bruker jeg til å “rydde opp” sminken med. Du vet, om øynene renner litt grunnet pollen, eller om man tar seg i ansiktet mye, eller kysser… For den saks skyld. Jeg har selvfølgelig alltid CAIAs leppepenn i fargen BIANCA med meg, og akkurat nå bruker jeg også leppeoljen, vacay oil, som er inspirert av Jennifer Lopez. Og that dewy look-spray!

Hva er ditt beste tips til glødende hud?

– Jeg er besatt av toners! Det kommer faktisk et nytt produkt fra CAIA snart, som også gir veldig fin glow! Det er ingen hemmelighet at det er viktig å peele og rense huden – det er virkelig alfa omega, ellers legger alt seg veldig “utenpå” huden. En fuktighetsgivende dagkrem er en selvfølge, og igjen må jeg nevne vår dewy spray, som virkelig skaper et glødende filter og jevner ut alt. Vi har jo veldig mange produkter dedikert til glød hos CAIA, så egentlig er det bare å kjøre på. Vårt setting powder i fargen chocolate glow gir også masse glød, og dette kan man jo bruke som både bronzer og setting powder i ett. Et lite hack!

Men jeg si at man kommer langt med et smil, først og fremst! Latter og smil gir en helt naturlig glow – den aller beste typen glow!

Vår nasjonaldag er rett rundt hjørnet, og vi må jo nesten spørre deg – hva vet du egentlig om 17. mai?

– Nei, men assa… Jeg har hørt at det tar helt av! Det er vel litt som svenske Valborg? At dere fester, drikker, tar helt av. Jeg har aldri sett noe fra 17. mai som er typ...en piknik, eller at det spilles rolig musikk. Det virker som det er all in.

Hva forbinder du med Norge da?

– Akkurat nå dater min venninne en som er fra Norge, så nå forbinder jeg Norge med han. Alle i Sverige vil jo være norske. Dere høres så glade ut, og jeg har typ aldri møtt en bitter nordmann. Alle har bra stil. Men jeg kan ingenting om norsk mat… Jeg vet at en pizza koster typ 100 kroner!

Njaa, kanskje mer...

– What?! Det er helt sykt!

Helt til slutt, hva er dine beste Stockholmstips? Til frokost, lunsj, middag og drinks?

– Jeg er jo en sucker for lister. Så jeg har ekstremt mange lister på alt. Jeg har for eksempel en for om jeg vil spise middag med venner. Jeg elsker Astoria, for middag og drinker, og Ted, åpenbart!

Min storebror skal åpne restaurant nå, som skal hete Olli, med fokus på virkelig klassiske italienske retter. Ellers er det Milles, Berns, Ciccio's og Kommendören.

Hvis du vil spise en skikkelig god italiensk middag anbefaler en Un poco, Ollis (når det åpner), Den gamle och havet. Det er også et skikkelig bra sted på Söder – Symbios – et av byens beste steder.

Til brunsj… Det er jo Benjamin man bør følge, for han er best på dette. Men, Pom och Flora, Grand Hotel har dødsgode arme riddere i helgene. Det er også så fint å sitte på Ulla Linbladh på Djurgården. Eller å sitte på Milles på Strandvägen med et iskaldt glass rosé!

Powered by Labrador CMS