Og Beyonce-tvillingenes navn er..

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 20: In this handout provided by Tom Ford, rapper Jay Z and singer Beyonce attend the TOM FORD Autumn/Winter 2015 Womenswear Collection Presentation at Milk Studios on February 20, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by Tom Ford via Getty Images)

Tvillingene har ikke rukket å bli mer enn et par uker gamle og allikevel kan det se ut til at de vil bli litt av noen pengefabrikker.

Publisert Sist oppdatert

Beyonce har ikke engang gått offentlig ut og bekreftet at hun har født tvillinger, men nå er tvillingens navn kjent for offentligheten, ifølge TMZ skal tvillingene hete Rumi og Sir.

Og allerede bare et par uker gamle, har jenta og gutten fått sine egne varemerker.

TMZ baserer påstandene sine på en rekke juridiske dokumenter som er blitt sendt til selskapet som eier varemerkene til Beyonce og Jay Z.

Dette for å sørge for at ingen andre skal få rettighetene til navnene Rumi og Sir Carter, slik at ingen andre enn paret selv kan lage parfymer, sminke, nøkkelringer, babyleker, vannflakser osv i tvillingens navn.

Tvillingene har ikke rukket å bli mer enn et par uker gamle og allikevel kan de se ut til å kunne bli litt av noen pengefabrikker.

Beyonce har selv ikke bekreftet navnene, men om de stemmer så ønsker vi dere velkommen til (business)verdenen, Rumi og Sir!

Kilde: Elle.com

Powered by Labrador CMS