Nå kan du klikke hjem «Meghan Markle»-posteren!

Og det finnes et bilde av Beyonce også..

Publisert Sist oppdatert

Beyonce og Jay-Z skapte overskrifter da de hedret Meghan Markle som dronningen av Storbrittania i en takkevideo under Brit Awards forrige uke. Popduoen hadde nemlig gjenskapt en scene fra "APES**T" musikkvideoen men byttet ut Mona Lisa-maleriet med et barokkinspirert maleri av Meghan Markle iført tiara, kjole og perlekjede.

https://www.instagram.com/p/BuHvan1gTfp/?utm_source=ig_embed

Og nå kan du få kjøpt den eksakte posteren!

"Dronning Meghan Markle"

Meghan Markle portrettert av Tim O'Brien, ca pris kr 860.

Fans har febrilsk lett internett rundt etter bildet av Meghan Markle og det har vært mye spekulasjoner rundt hvem som står bak illustrasjonen. Nå kan vi endelig avsløre at bildet er laget av den profilerte kunstneren Tim O’Brien og du kan klikke hjem ditt eget eksemplar til den nette sum av 100 dollar.

O’Brien er professor ved Pratt Institute og også en av verdens største illustratører, han er kjent for å sette kjente pop-kulturelle figurer inn i nye settinger. Han er ofte å se på coveret av annerkjente amerikanske magasiner som blant annet Time Magazine.

Beyonce med sitroner i ørene:

Beyonce portrettert av Tim O'Brien, ca pris kr 730.

Om ikke synet av din helt egen Meghan Markle poster på veggen er nok, kan du også klikke hjem et bilde av popdronningen som startet hele hysteriet, Queen Beyonce herself.

Tim O'Brien har nemlig portrettert Beyonce som en tolkning av dronning Elizabeth I på 1500-tallet. På bildet har Beyonce store sitroner i ørene, gul fjær i håret og noe som kan ligne på Gucci-bien på kjolen sin. Hvem vil vel ikke ha det på veggen hjemme? Posteren av Beyonce blir din for 85 dollar!

Les også: Har du sett videoen som startet det hele?

Powered by Labrador CMS