Beste solkrem til ansikt: Solfaktor er viktig. Spesielt nå som våren og sommeren kommer, og vi er eksponert for mer sol og sollys.

I ansiktet bør du faktisk alltid ha solfaktor – uansett vær, hele året! Beskytt huden din mot skadelig stråling, som kan gi pigmentflekker og solskader med en god solkrem med faktor.

Mange unngår å bruke solkrem i ansiktet fordi huden blir hvit, fet, man svetter, får kviser og er umulig å legge sminke over eller under. Men da har du muligens brukt feil krem. Det er så mange gode solprodukter med høy faktor nå, så det er ingen unnskyldning til å ikke bruker faktor og beskytte huden i ansiktet. Se våre favoritter under.

Visste du at 90 prosent av hudens synlige aldringstegn som linjer og rynker kommer av sol? Og at solskadene du får av å bli brent i dag ikke vil vises før om 10-15 år?

ELLE-FAVORITTER: BESTE SOLKREM TIL ANSIKT

 

 

Biotherm Waterlover 50 +, 275 (annonse).

Denne solkremen fra Biotherm har en lett konsistens og gir god beskyttelse i påskesola med SPF 50 +. I tillegg kommer den i en flaske som er produsert av mye mindre plast enn tidligere – vinn-vinn!

Solkrem fra ZO Medical.

Daily Sheer Broad Spectrum-solkremen fra ZO er helt perfekt å bruke under sminke – helst hver dag gjennom hele året! Den gir høy beskyttelse og passer alle hudtyper, selv de med sensitiv hud og/eller tendenser til akne. ELLEs skjønnhetsredaktør bruker denne religiøst hver eneste dag.

 

ZO Sunscreen+Powder SPF 30, 865,-

Dette blir en fast favoritt i stråveska denne våren og sommeren.

Helt perfekt å touche opp både beskyttelsen og utseende med i løpet av dagen, og helt perfekt å bruke over andre kremer eller sminke. Den kommer i tre farger.

Gel Oil-Free fra Heliocare, kr 339 (annonse).

En geléaktig solkrem som etterlater huden matt, og samtidig godt beskyttet. Passer også perfekt under sminke til hverdags.

Silky Bronze Cellular Protective SPF 50 fra Sensai, kr 969.

Denne luksuskremen fra Sensai gir høy beskyttelse og en fin glød.

Konsistensen er silkemyk og lett selv om kremen er vannresistent.

Sunforgettable® Total Protection™ Face Shield Bronze SPF 50 fra Colorescience, kr 550.

Denne er for deg som virkelig er ute etter instant glow. I tillegg til å gi perfekt glød, har den høy beskyttelse. Colorescience har også noen fine solstifter i samme serie, perfekt på skitur i påsken, eller for en liten touch-up i solveggen.

Anti-Shine Face Care fra Yves Rocher, kr 199.

Denne solkremen gir høy beskyttelse i den sterke vår og -sommersola, samtidig som den etterlater huden litt mindre shiny enn hva andre solkremer har en tendens til å gjøre. Denne er perfekt for deg med antydning til fet og uren hud, da den ikke inneholder noen poretettende ingredienser.

 

Relatert

Alt du trenger å vite om inflammaging

Hva er inflammaging, og hva må du vite for å unngå for tidlig aldring?
Beste hårproduktene

Bevar fargen, glansen og følelsen av nyvasket hår lenger

Nå kan du gå flere dager uten å vaske håret!
Skinceuticals

SkinCeuticals med nytt må ha-produkt til alle hudtyper

Dette hudpleieproduktet er virkelig redningen – uansett hudtype!

Les også

Månedens beauty obsessions

5 skjønnhetsfavoritter i mars.
Beste ansiktsmaske kviser

ELLE Elsker ZO SKIN SULFUR MASQUE

En av de mest effektive ansiktsmaskene vi har prøvd, og en helt genial quick fix for urenheter.
Beste skjønnhetsprodukter 2020

ELLE Beauty Awards 2020: Årets beste skjønnhetsprodukter

ELLE International har kåret årets beste skjønnhetsprodukter. Se alle vinnerne!