Lucas Bravo om trekantdramaet i Emily in Paris

Foto: Netflix

– Han later som han ikke vet at han «player» disse damene.

Publisert Sist oppdatert

OBS: Denne saken inneholder spoilers!

Når Emily in Paris hadde premiere på Netflix i oktober 2020, ble den raskt en stor seer-hit. Det sies at den slo alle rekorder. Om det hadde noe med timingen å gjøre – ref. pandemi og lockdown, vites ikke – en suksess ble det uansett.

Timingen var intet mindre perfekt denne gangen. Cirka én uke etter meldingen om nok en lockdown-jul, hadde Emily in Paris sesong 2 premiere, og vi kunne igjen benke oss for litt klissete, parisian «drama».

Skaperen Darren Star (som også står bak Sex and the City og And just like that...) både rises og roses for seriens eskapisme og drømmende skildring av Paris, servert med et sammensurium av high end fashion, overveldende luksus og vakre mennesker. Vi takker og bukker, for det er alt vi trenger akkurat nå.

Enten du genuint elsker serien for det den er, eller om du rett og slett har et «elsker å hate»-forhold til den – her er det ingen fasit, så er det vel spesielt én ting vi alle lurer på: hvem er det som ender opp med den kjekke kokken? I dette tilfellet kommer faktisk fashion i andre rekke (selv for oss)!

Foto: Netflix

Spoilers!

Hvis du har sett den første sesongen av Emily in Paris vet du at det ble mer enn hett mellom Gabriel (Lucas Bravo) og Emily (Lily Collins) i siste episode. Med Gabriels ekskjæreste, Camille (Camille Razat) luskende i de parisiske gater, var det derfor duket for et såpeopera-verdig trekantdrama i sesong 2.

Sterke følelser, sjalusi, utroskap og gjenforening er bare noen av ordene som beskriver forholdet mellom de tre, og i senter av dramaet finner vi Gabriel, spilt av Lucas Bravo. I skrivende stund har skuespilleren 1,5 millioner følgere på Instagram – det er altså flere enn oss som syns pariseren er «easy on the eyes»...

Fun fact: Skuespilleren har faktisk en historie som sous-chef.

Vi har tatt en prat med han (ja, du leste riktig), og spurt om den nye sesongen, rollefiguren Gabriel, trekantdramaet og ikke minst: hvem ville han valgt?

Foto: Netflix

Intervju med Lucas Bravo AKA «den kjekke kokken»:

Hva vil du at seerene skal sitte igjen med etter at de har sett den nye sesongen av Emily in Paris?

– Det er mye sannhet i denne sesongen. Her tenker jeg spesielt på min karakter, Gabriel, som er inne i et slags trekantdrama. Han unngår å adressere det. Jeg tror og håper at det gjør at folk kommuniserer, for vi har et stort behov for det nå i disse tider. Vi går ofte rundt med slags rustning, og gir ikke nødvendigvis bort all informasjonen om oss selv. Vi har en tendens til å gjøre antakelser om hvordan et annet menneske kommer til å motta den informasjonen vi kommer med. Vi projiserer våre egne bekymringer over på andre. Vi må gi folk sjansen til å få alle elementene. Jeg pleier alltid å si: «when in doubt, truth the doubt».

Karakteren din var ikke alltid «fair» med Camille gjennom sesong 1 – og til dels Emily, men det var allikevel vanskelig å hate han på grunn av hans sårbarhet. Var sårbarheten og forvirringen gitt til karakteren for å gi han en ekstra dimensjon og varme?

– Karakteren var i utgangspunktet en boy next door, men etter hvert, når Darren valgte meg til å spille Gabriel, valgte han å gjøre karakteren litt mer sensitiv og sårbar. Jeg klarer ikke å spille en karakter som jeg ikke elsker, så utgangspunktet mitt var å finne en kjærlighet for han. Derfra prøvde jeg å finne ut hvordan han endte opp med å ignorere sine verdier og prinsipper – hva som var hans traumer, for eksempel. Jeg ville at han skulle være sårbar, mennskelig, og litt lost. – Emily vekker nysgjerrighet og en lykke som han ikke har følt på lenge, og i sesong 1 velger han det over hans iboende verdier og prinsipper. Det er jo fair på et vis, vi er bare mennesker. Jeg sier ikke at man bør være utro mot kjæresten sin, men jeg ville at Gabriel skulle være menneskelig. Vi gjør alle feil og vi har alle et mål om å være lykkelige.

Foto: Netflix

På hvilke måter er du lik karakteren – eventuelt ulik?

– I likhet med Gabriel er jeg også veldig knyttet til min feminine side. Jeg ble oppdratt av en sterk, feminin figur. Jeg er også veldig sårbar. For å være ærlig så bruker jeg mye av personligheten min i denne karakteren. Det er det Darren gjør – caster skuespillere som ligner på karakterene. Det kan være vanskelig noen ganger også, det å skille mellom seg selv og karakteren, og noen ganger må man minnes på at det er karakteren og ikke deg selv som sier ting som du begynner å tvile på. – Vi er ulike ved at jeg liker å ta opp ting og liker å eie min egen sannhet. Jeg har også prinsipper og verdier, og kunne ikke vært i et forhold med flere enn én person om gangen.

Hvem ville du valgt av Camille og Emily hvis du skulle valgt for Gabriel?

– I sesong er det ingen tvil om at jeg måtte velge Emily. Han følte seg nok litt emaskulert av Camille i den sesongen. Han var lost. Emily representerte en nysgjerrighet og noe som får han til å «vibrere til en annen melodi». I forhold til det å velge å være lykkelig over det å stå fast ved sine verdier og prinsipper, så måtte han her velge Emily. – I sesong 2 føler jeg at han burde velge Camille, men i likhet med Gabriel syns jeg det er vanskelig å velge mellom disse fantastiske damene.

Syns du Gabriel er en «player»? Får han det beste av begge verdener?

– Han later som han ikke vet at han «player» disse damene. Han er veldig «going with the flow» og absorberer livet. Jeg tror at hvis du ikke tar sterke valg, så velger du å ikke velge, på et vis. Jeg tror at han vet, men jeg tror at han velger å være et offer. Det er veldig feigt å velge å være offeret.

Hele sesong 2 kan nå streames på Netflix... Vi fikk kaffen (les: vinen) i halsen ved flere anledninger, og krysser fingrene for en ny sesong – dette trekandramaet er ikke over.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=B9XDh2Uuz-0[/embed]

Powered by Labrador CMS