Podkastene vi hører på nå!

Podkastene vi elsker å høre på...

Publisert Sist oppdatert

Podkastfavoritter 2022:

Hva er vel bedre enn en god podkast på øret? Her tipser vi om våre favoritter akkurat nå.

Les også: Bøkene vi vil lese denne høsten!

Podkastene vi hører på nå!

GODNATT

Sliter du med å sove om natten? Da kan podkasten God natt fra NRK kan være redningen. Hver kveld fra søndag til tors- dag, forteller Vera Kvaal ulike historier som senker pulsen og som potensielt kan få få deg til å koble av i en travel hverdag.

Hør podkasten her!

THE DROPOUT

Den vanvittige historien om businesskvinnen Elizabeth Holmes kan nå høres på norsk. Anita Krogh Traaseth dykker ned i skandalen om selskapet Therasos som skulle revolusjonere den fermasøytiske industrien, og hvordan en ung kvinne droppet ut av skolen for å realisere drømmen om å bli den neste store teknologigründeren.

Hør podkasten her!

UNCOUNCIOUSLY COUPLED

Skuespiller Oliver Hudson – også kjent som sønnen til Goldie Hawn og broren til Kate Hudson – har slått seg sammen med kona og laget en podkast om kjærlighet, familie og hverdagsliv. Oliver og Erinn snakker om alt fra hvordan de møttes, utroskap, barneoppdragelse og sexliv i den morsomme og nye podkasten Unconciously Coupled.

Hør podkasten her!

The Ballad of Billy Balls

Dette er en sånn podd du ikke klarer å skru av fordi den er så spennende. Den sanne historien starter i 1977 når modellen Rebecca møter punk-rockeren Billy. Han viser henne New York og lærer henne om storbylivet og showbiz. En dag i 1982 finner Rebecca Billy skutt i leiligheten deres i East Village. Hvordan og hvorfor ble han skutt og drept? Og ikke minst, hvor ble det av kroppen etter at han ble erklært død? En utrolig velprodusert podkast-serie, som er både rørende, morsom og sjokkerende.

Du finner podkasten her!

Sentimental Garbage

Om du er Sex & the City-fan er miniserien Sentimental in the City fra Sentimental Garbage et absolutt must! Hosten fra Sentimental Garbage, Caroline O’Donoghue, og forfatter og podkaster Dolly Alderton, har i denne serien analysert begge filmene og alle sesongene av den ikoniske serien – og resultatet er fullspekket av nostalgi og hysterisk morsomt! De snakker om alt fra alvorlige tematikker som utroskap og ensomhet, til trivielle detaljer som Mr. Bigs «ugly weekend shirts». Dette er virkelig en fornøyelse for alle SATC-fans!

Du finner podkasten her!

Powered by Labrador CMS