Podcaster til påskeferien

Foto: Instagram/@zoeisabellakravitz, @whitneyeveport

Fra påskekrim til Sex and the City-analyser. Disse podcastene skal vi høre på i påsken.

Publisert Sist oppdatert

Podcaster 2021: Vi er skikkelig podcast-junkies (sjekk ut disse 13 podcastene for enda flere tips), og sluker alt fra krim– og dokumentarserier til lettere humor og underholdning. I tillegg til klassikere som Friminutt, Lørdagsrådet og Tusvik og Tønne, finnes det et hav av podcaster som det er vel verdt å høre på!

Her kommer det noen tips til påskeferien:

Sentimental in The City

Er du Sex & The City fan er denne miniserien fra Sentimental Garbage en «must hear»!! Hosten fra Sentimental Garbage, Caroline O'Donoghue og forfatter og podcaster, Dolly Alderton, har i denne serien analysert alle sesongene av Sex & The City – og resultatet: ganske hysterisk morsomt!

De snakker om alt fra store tematikker som utroskap og ensomhet, til mindre detaljer som Mr. Bigs «ugly weekend shirts». Dette er virkelig en fornøyelse for alle SATC-fans! Obs: du bør ha sett serien minst én gang for å klare å følge med – det går ganske fort i svingene.

Ganni Talks

Ganni-grunnleggerne, Ditte og Nicolaj Reffstrup, ringer rundt til venner over hele verden for å sjekke «ståa» i en vanskelig koronatid. Personer som Pandora Sykes fra podcasten The High Low, influencer Camille Charriere og Leandra Medine Cohen fra (tidligere) Man Repeller, gjester denne lette "checking in"-podcasten.

With Whit

Husker du tenåringsserien, The Hills? Og husker du Whitney Port, som jobbet sammen med Lauren Conrad som intern i Teen Vogue?

Whitney har etablert seg som Youtuber, og har i tillegg en fin pod som omhandler alt fra sorgen over tapet av faren, til tiden i motebransjen. I tillegg har hun flere interessante samtaler med venner og bekjente, som for eksempel Lauren, hvor de snakker om tiden i The Hills og hva som har skjedd siden den gang.

UnF*ck Your Brain

Kara Loewentheil er en livsstilscoach som kommer med gode råd om hvordan vi skal håndtere forskjellige situasjoner i livet.

– Because that’s what this space is all about— overcoming social conditioning, triumphing over life’s challenges, and transforming the self-critical thoughts that are stressing you out and undermining your confidence (and goddamn happiness).

Ny sesong av Ida med hjertet i hånden

Onsdag 24. mars var det endelig klart for en ny sesong med Ida med hjertet i hånden. Første gjest ut var ingen ringere enn Aksel Henie, som snakket om «sterke følelser, sorg og den store kjærligheten». Vi gleder oss til å høre på flere gode samtaler utover våren med Ida Fladen.

Topp 3 med Mads og Rasmus

Trenger du en morsom og lett podcast, er denne noe for deg! Hver uke setter Mads Hansen og Rasmus Wold opp en topp 3 liste – alltid med en ny gjest i studio. Episoder med gjester som Johan Golden, Marte Bratberg og Morten Ramm har fått oss til å le høyt på trikken! Litt «guttastemning» innimellom, men det tåler vi!

Påskekrim-pod: The Shrink Next Door

For deg som er i krim-humør i påsken, kan vi varmt anbefale denne podden fra Bloomberg: The Shrink Next Door.

«Journalisten Joe Noceras nabo i Hamptons var en terapeut ved navn Ike. Ike regnet med kjendiser og Manhattan-eliter som pasienter. Han hadde arrangert stjernespekkede fester i det eksentriske feriehuset hans. En sommer oppdaget Joe at Ike var borte, og alt han trodde han visste om naboen - og nabohuset - var feil.»

Alle podcastene kan høres her!

Powered by Labrador CMS