skjønnhet

Beste leppestift 2024

Her er våre favorittleppestifter akkurat nå!

Publisert Sist oppdatert

Foretrukket leppestiftfarge, -konsistens og -finish varierer fra person til person, men det finnes noen kvaliteter som er universale og som de aller fleste leter etter. En leppestift skal føles behagelig å påføre og ha på, sitte godt og lenge og helst inneholde pleiende ingredienser som ikke tørker ut leppene. 

Vi har samlet noen av våre nye favorittleppestifter som oppfyller de ulike «kravene», og som tillegg kommer i nydelige fargenyanser. 

En leppestift kan gjøre mye med et antrekk – og med humøret! 

Les også: Vårens største beauty-trender. 

Vi oppdaterer saken etterhvert som vi finner nye favoritter. 

Beste leppestift

Lip Suede Matte Lipstick «Je Rêve» fra Westman Atelier, kr 630. 

19. mars lanserte Westman Atelier endelig leppestifter, og vi er i himmelen! Det er ikke ofte en matt leppestift er så enkel å påføre som denne – og den sitter i tillegg superlenge og godt. 

Det er få leppestifter som har så mye historie som 999 fra Dior. I 2023 var undertegnede i Paris og møtte den nåværende makeup-artisten til det franske motehuset, og fikk presenterte de nye «Rouge Dior»-leppestiftene.

I 1953 skapte Christian Dior den ikoniske leppestiften Rouge Dior, som siden den gang har vært et av husets mest betydningsfulle symboler. Som det første sminkeproduktet lansert av Dior, representerte leppestiftene – den gang tilgjengelig i fargene 9 og 99 – couturièrens ønske om å fullføre kvinnenes look, uansett anledning. 

Gjennom historien har bruken av rød leppestift hatt ulike betydninger, men hovedsakelig har den vært et symbol på styrke, selvsikkerhet og forførelse, en symbolikk som fortsatt gjelder i dagens samfunn. Over 70 år etter lanseringen introduserer Dior Makeup og deres kreative leder, Peter Philips, en oppdatert versjon av dette kultproduktet. Med en ny og utvidet fargepalett, forbedret formel og moderniserte etuier, gjenoppstår Rouge Dior og markerer en ny æra – hvor de ikoniske røde leppene fortsatt spiller en betydningsfull rolle.

Rouge Dior Couture Colour Refillable Lipstick 999 Velvet, kr 540 (annonse).

Denne nye elegante leppestiften fra Tom Ford vil man jo bare ha i sminkeveska. I tillegg til at etuiet er superslim og elegant, er produktet også verdt en test. Leppestiften er fuktughetsgivende, føles lett på leppene og inneholder sterke pigmenter. Slim Lip Color Shine kommer i 10 ulike nyanser.    

Slim Lip Color Shine fra Tom Ford, kr 655.

Yves Saint Laurent lager fantastiske leppestifter, og Rouge Pur Couture er intet unntak. Nå kommer leppestiften i 6 nye nyanser i rosa og jordtoner. Rouge Pur Couture inneholder 80 % pleiende ingredienser, slik at leppene ikke skal tørke ut. 

Rouge Pur Couture fra YSL, kr 489 (annonse). 

Chanel lanserer åtte nye leppestiftnyanser i serien de har kalt Rouge Allure Velvet Nuit Blanche, basert på ulike tidspunkter gjennom natten fra klokken 00:00. 

Leppestiftene, som har en silkeaktig finish, kommer i følgende nyanser – i stigende rekkefølge fra midnatt: A Sienna Red, A Brick Orange, An Orange Red, A Vibrant Fuchsia, A Warm Brown, A Purple, A Burnished Rosewood og A Fresh Pink. Hvilket klokkeslett velger du? 

Rouge Allure Velvet fra Chanel, kr 554.

Powered by Labrador CMS