Finn din indre ro med Five Units!

Hva du har på deg, reflekterer den du er...

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Five Units

Nå som høsten er her, føler vi et enda større behov for å ta vare på oss selv og koble helt av.

Klesmerket Five Units designer klær med mening og har som visjon å designe bukser som er behagelige å ha på seg i god kvalitet. Denne høsten har de latt seg inspirere av kvinners behov for det naturlige og ekte.

Om høsten har vi mer tid til å frigjøre oss selv fra alle våre to do-lister og gjenskape en følelse av indre ro, noe som er avgjørende for å være en kvinne, partner, mamma, venn eller kollega.

Kanskje nyter du en avslappende stund med klesvasken, du fortaper deg i kreativt arbeid eller tilbringer tid et sted du finner roen.

Uansett hvor eller hva du gjør, er Five Units opptatt av gi deg det som gjenoppretter balansen i livet ditt.

En av kampanjemodellene til Five Units høstkolleksjon, Heidi Ngaemma, finner sin indre ro i hverdagen.

– I begynnelsen brukte jeg aktivitet for å komme i kontakt med meg selv. Jeg gikk turer hvor jeg prøvde å koble helt av eller jeg vandret barføtt i hagen, bare for å kjenne gresset mellom tærne. I dag skriver og mediterer jeg hver dag, noe som gir meg den selvbekreftelsen jeg trenger i livet. Hver gang jeg føler meg i ubalanse, går jeg inn i meg selv. Når maskuliniteten min tar opp for mye rom, unngår jeg å vise følelser og blir sårbar. Når feminiteten min er for sterk, mister jeg struktur, rutiner og selvdisiplin. Jeg mener det er essensielt å finne sin indre balanse. Den har lært meg å være der for meg selv og fått meg til å forstå at vi alle er knyttet opp mot hverandre – være seg trær, planter eller levende vesener. Denne tankegangen gjør at jeg sjeldent føler meg alene.

Du må finne din indre ro!

Høstkolleksjonen til Five Units reflekterer nettopp dette – Å finne sin indre ro, og å ha den rette balansen i livet – uansett hvilken buksemodell som passer deg best.

Kolleksjonen er inspirert av naturen — den er både casual, elegant og tidløs.

I kolleksjonen finner du rike jordfarger, mørk sand, brune og grønne nyanser, samt melange og sort.

Farger og plagg du enkelt kan style med det du allerede har i garderoben.

Buksene er som alltid i slitesterke materialer som er beregnet for daglig bruk.

Strukturvevde stoffer, resirkulert denim og mykt skinn med eller uten stretch, er blant designerens håndplukkede kvaliteter.

Five Units er spesielt stolte av høstens jeansmodeller, som sys først og farges senere. Denimen kommer i tre ulike jordfarger.

La oss finne vår indre ro denne høsten – Sammen!

Les mer om Five Units her.

Powered by Labrador CMS