Endelig til Norge!

Nå har endelig den beste iskremen kommet til Norge!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Magnum

Finnes det noe bedre enn en Magnum-is? Den eksklusive sjokoloade- og vaniljesmaken som gir assosiasjoner til sol, sommer og ferie i utlandet.

Et av årets beste sommerminner for oss i ELLE-redaksjonen var da vi fikk nyss om at Magnum hadde kommet til Norge. Hele redaksjonen sprang ned til Narvesen for å kjøpe hver vår favoritt, og så satte vi oss i solen på brygga og koste oss med isen uten at noen sa et ord.

Det er rett og slett svært lite som kan måle seg med en Magnum-ispinne.

Og vi har unnet oss mange Magnum-ispauser etter det...

Vi har spist oss igjennom både Magnum Vegan med mandler, Magnum med jordbær og hvit sjokolade, Magnum med belgisk mørk sjokolade og Magnum med hvit sjokolade og biter av kjeks.

Magnum på ELLE-festen

Vi var så heldige å ha en egen Magnum stand på ELLE-festen, hvor gjestene fikk skape hver sin eksklusive iskrem. Her ser vi programleder Marte Bratberg i aksjon.

Lek deg med isen! Flytende sjokolade og strøssel er helt magisk oppå Magnum hvit sjokolade med kjeksbiter. Dette kan man fint lage hjemme også...

Fikk du også lyst på en Magnus-is nå? Du finner de på alle Narvesen, 7-eleven og YX 7-eleven i hele landet.

Det er viktig å unne seg noe godt og nyte øyeblikket!

Det beste med å spise en Magnum-is, bortsett fra å unne seg noe godt selvfølgelig, er at man kan spise den med god samvittighet.

Magnum er nemlig den første isen på markedet som er 100 prosent Rainforest Alliance-sertifisert. Magnum-isen har bærekraftige råvarer av høyeste kvalitet, noe som innebærer at Magnum bidrar til bærekraftig jordbruk i alle verdens skoger.

All kakao som blir brukt til å lage Magnum-is kommer fra Rainforest Alliance-sertifisert jordbruk, og er laget av bærekraftig dyrket kakaobønner.

Vaniljen i Magnum-isen kommer fra Madagaskar og er bærekraftig.

Fem Magnum å velge mellom:

En klassiker i Magnum- familien: Vaniljeis med et luksuriøst lager av mørk belgisk Magnum- sjokolade.

En klassiker i Magnum- familien: Vaniljeis med et luksuriøst lager av Magnum-sjokolade med sprø biter av mandel.

Endelig en god vegansk iskrem! Magnum Vegan Almond er vanlijeiskrem med et luksuriøst lager med vegansk sjokolade og sprø biter av mandel.

En perfekt kombinasjon av søtt og syrlig: En kremete jordbæriskrem med tynne striper av jordbærsaus – dyppet i hvit sjokolade.

En drøm for alle som elsker hvit sjokolade: Iskrem med smak av kjeks, og en sjokoladeswirl med smak av kjeks, dyppet i hvit sjokolade med enda mer kjeksbiter i.

Magnum-isen fåes kjøpt hos Narvesen, 7-eleven og YX 7-eleven.

Powered by Labrador CMS