horoskop

Månedshoroskop: Januar 2023

månedshoroskop januar 2023

Slik blir januar for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop januar 2023: Vi er inne i årets første måned, og har akkurat startet på et nytt og spennende år. Men hva har januar å by på for deg og ditt stjernetegn?

Kanskje finner du svaret hos stjernene...

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

Månedshoroskop januar 2023

Steinbukken

Den ambisiøse og detaljorienterte Steinbukken kan av omgivelsene oppleves som litt vanskelig og en smule kjedelig. Selv om du besitter en varme som tiltaler mange, er du samtidig veldig vanskelig å bli ordentlig kjent med. Som de fleste jordtegnene, er også Steinbukken mistenksom overfor nye mennesker. Du foretrekker å ha noen få gode venner framfor en stor bekjentskapskrets. Steinbukken er glad i livets goder, og gjør gjerne karriere før hen stifter familie. Materiell trygghet er viktig for deg, men det er også følelsen av å jobbe med noe som kan gjøre en forskjell. Å bli god venn med en Steinbukk er verdt strevet – for en bedre venn får du ikke ... MÅNEDENS RÅD: Denne måneden skal du blomstre. Les også: Årshoroskop for 2023

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

Begynnelsen på måneden er fin. Du oppholder deg mye utendørs, og har god tid til å være sammen med familie og venner. Den første eller de to første ukene er harmoniske, og du bruker dem til å lade batteriene. I midten av januar innhenter hverdagen deg, og med det øker kravene til å prestere. Her gjelder det å finne et tempo du greier å holde lenge framover – et tempo som både er høyt og håndterbart. I privatlivet kan det bli en del forandringer.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

I begynnelsen av januar oppfylles ett eller flere av dine innerste ønsker. Det kan til og med være at dette dreier seg om ting du ikke engang visste at du trengte, men nå når det skjer, forstår du hvor riktig det er. 2023 blir turbulent, og det vil bli mange forandringer. Samtidig blir dette også et magisk år, der du får muligheten til å blomstre og ta plass på en helt ny måte. Denne måneden styrkes selvtilliten din, og målene dine utkrystalliserer seg.

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

I begynnelsen av året prøver du å finne tilbake til deg selv. I alt stresset rundt jula og maset på jobben har du mista litt av deg selv, og nå ønsker du å falle på plass igjen. Dette blir en måned som byr på refleksjon og ny spiritualitet. Du søker noe som ikke har å gjøre med materiell velstand, men som mer dreier seg om hvordan du skal leve for å kunne være den personen du ønsker å være. I denne tiden vokser du som menneske.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

I løpet av årets første måned prøver du å riste av deg følelsen av at noe er feil. Du vet at situasjonen mellom deg og en venn har forandra seg, men du greier ikke helt å sette fingeren på hva som har gått galt. I det siste har vedkommende dratt seg unna deg – uten å gi noen forklaring. Slutten på perioden handler om forandringer på jobben og nye oppgaver. Du vet at du må prøve å anstrenge deg litt ekstra for å vise hva du er god for.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Det blir en rolig start på året, og det trenger du. Etter en intensiv og sosial periode er det viktig å roe ned både fysisk og mentalt. Uti januar kommer det nyheter om en jobb eller bolig du er interessert i. Du står foran en hel del forandringer, og mange av dem begynner å inntreffe denne måneden. Slutten av perioden kan bli stressende, og spesielt hvis du har familie og barn. Du føler deg splitta mellom familien og jobben.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

Januar får en pangstart med en real overraskelse, men senere går måneden over i en roligere fase. Du får tid til å hente deg inn igjen, og anledning til å tenke over livet ditt. Som så mange andre står du overfor et valg, og du må hente fram all din besluttsomhet for å greie å bestemme deg. Mye av denne måneden preges av Månens svingninger, og du merker at både humøret og energien går opp og ned – alt etter den innflytelsen Månen har på deg.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

I tegnet ditt er det en stor iver etter å ta fatt på 2023. En lang og slitsom periode ligger bak deg, og nå vil du helst sette en strek over alt og begynne helt på nytt. I denne perioden vil du oppdage en hel del ting om deg selv, blant annet hvor grensen for tålmodigheten din går, hvor mye du er villig til å ofre for kjærligheten, men også hvor verdifull selvrespekten din er – og, ikke minst, at du er fullt ut kapabel til å stå på egne bein.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

Januar handler om de stegene du tar framover, men også om de tankene du har rundt karrieren din og en eventuell videreutdanning. Du har kommet til et sted i livet der du ikke lenger nøyer deg med halvveis, men vil ha mer ut av hverdagen. Denne perioden er en god tid for å lete etter ny jobb eller å ta et kurs. Perioden er også ypperlig for å begynne med en ny hobby eller å bli kjent med nye mennesker. Nå er den sosiale kompetansen din på topp, så ta for deg!

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

I denne perioden gjør du fint lite. Det er en seighet og trøtthet i tegnet ditt; en helt ny form for apati. Du bør være snill mot deg selv, og ikke bli altfor frustrert over din mangel på energi. Noen ganger greier ikke kroppen å holde tritt med mye over lang tid. Det beste du kan gjøre, er å senke tempoet betraktelig og hvile mye. Våg å være lat, og tør å takke nei til private aktiviteter.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

Januar blir en fortsettelse av desember, men nå blir det litt mer alvor over det hele. Selvtilliten din, som har pendlet mellom god og dårlig, er igjen på topp – ikke minst takket være støttende mennesker rundt deg, men også fordi du merker at du gjør framskritt og blir bedre på mange områder. Du vet at du har ting du må bevise, og i januar vil det endelig løsne for deg. De små seirene du vant i fjor, var bare en forsmak på det som venter deg i år. Du har gått og venta på sjansen din, og når du nå får den, omfavner du den med hele ditt hjerte. Dette blir en bra start på et godt år.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

Januar blir mer stressende for deg enn for mange andre, og det handler om beslutninger både på jobben og i privatlivet. Det kan bli en del reising i denne perioden, og da gjelder det å være nøye med søvnen og matvanene dine. Mye i januar handler om å megle mellom ulike parter som sliter med å bli enige. Du er flink til å finne kreative løsninger på nye problemer, og du er en uvurderlig ressurs for arbeidsgiveren din.

FISKENE (20. FEBRUAR – 20. MARS)

Nå når tumultene etter jul og nyttår har roet seg, passer du på å ta fri når du kan. Frisk luft og utendørsaktiviteter gjør susen for humøret ditt. Du har begynt å innse at du må ta bedre vare på deg selv hvis du skal greie å holde tritt i hverdagen. Denne måneden er det litt knapt med penger, men du er kreativ og finner rimelige alternativer til de dyre vanene dine. Du får god bruk for evnen din til å tilpasse deg nye omstendigheter.
Powered by Labrador CMS