Månedshoroskop: Oktober 2022

Slik blir oktober for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop oktober 2022: Slik blir oktober og den første ordentlige høstmåneden for deg og ditt stjernetegn.

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

Den sjarmerende, livsglade og snakkesalige Vekten styres av kjærlighetsplaneten Venus. Du er en person med mange idealistiske og noe naive meninger, og som gjerne omgir deg med en stor omgangskrets og en livlig familie. Vekten søker stadig harmoni og likevekt, og unngår konflikter. Du tar sjelden parti i en konflikt, men hvis du må, velger du oftest begge sider – fordi du kan se både fordeler og ulemper i alle resonnementene. Fra naturens side er du ubesluttsom, noe som gjenspeiler seg i stort og smått i livet ditt. Vekten elsker luksus, og velger ofte en jobb med høy inntekt. Månedens råd: La deg rive med av en fantastisk måned.

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

Oktober blir for din del litt av en festmåned. Du blir invitert med på både større tilstelninger og mindre feiringer. Du nyter å være sosial, og som oftes er du festens midtpunkt. Som singel flørter du en hel del denne perioden, men det ser ikke ut til at det fører til noe mer varig. I slutten av perioden kommer det en ny person inn i livet ditt, og det vil forandre mye både i privatlivet og på jobben.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

Oktober handler om å lande i alt som er nytt i livet ditt. Tillat deg å roe ned tempoet på privaten, og delta kun på de aktivitetene som du har virkelig lyst til å være med på. Denne måneden kan det bli en del kortere reiser, der du lader batteriene og finner inspirasjon til hverdagen. Du treffer mange nye og spennende personer, og vennekretsen utvides ytterligere. Du lærer mye ved å være åpen..

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

Dette blir en rolig og behagelig måned i privatlivet, men på jobben har det bygget seg opp mange spenninger og intriger denne høsten. Du trenger roen i privatlivet for å orke å håndtere alt som skjer på jobben. Dette blir en kontrastfylt måned og en utviklende periode, der du lærer deg å håndtere konflikter på en helt ny måte. Plutselig blir du den voksne og fornuftige i selskapet framfor å være den barnlige og impulsive.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

Denne perioden blir du kjent med mange nye mennesker, men du innser samtidig hvilke personer du vil beholde i livet ditt og som er verdt å kjempe litt ekstra for. Følelsene styrer deg denne måneden, og som oftest stemmer magefølelsen. I midten av måneden havner du i en situasjon som er veldig forvirrende, og verken fornuft eller følelser hjelper. Her bør du ta ett skritt tilbake og omvurdere alt du vet. Vær åpen for dette nye.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Du vurderer for alvor å forandre livsstilen din radikalt. Dette kan dreie seg om å begynne å studere, bytte jobb eller bolig. Denne tanken har spiret i deg lenge, men først nå begynner du å realisere den. Det blir mange små steg som fører deg i retning mot den forandringen du ønsker å skape. I slutten av oktober blir du veldig inspirert av en person du møter. Vedkommendes liv gjør sterkt inntrykk på deg.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

Oktober blir den strake motsetningen av september. Det blir en litt passiv og behagelig måned, som byr på få utfordringer og et ganske rolig sosialt liv. Etter forrige måneds utsvevelser trenger både du og økonomien din tid til å hente seg inn igjen. Dette blir en god periode for å etablere nye vaner med tanke på helsa og privatlivet. Et tilbud i slutten av perioden vekker nysgjerrigheten din og leder til en rekke spørsmål.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

På sett og vis blir oktober en magisk måned – full av overraskelser og nye opplevelser. Omgivelsene dine inspirerer deg, og hver dag lærer du deg noe nytt både om deg selv, jobben din og din evne til å lede og veilede. Det ser ut til at du fungerer som sjef eller mentor for en yngre person, og vedkommende ser veldig opp til deg. Det er mye for denne personens skyld at du påtar deg mer ansvar og selv søker ny kunnskap. Du ønsker å være det forbildet som hen ser på deg som. I slutten av perioden begynner du å planlegge våren. Nye muligheter gir deg både inspirasjon og litt av Vektens vanlige beslutningsvegring.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

Oktober blir en krevende periode, der du har lett for å havne i konflikt med folk. Du er lei av å måtte dra det tunge lasset alene – bare fordi andre ikke orker. Sjefene dine forstår ikke den problematikken du sliter med til daglig, og selv føler du deg i perioder veldig alene. I midten av perioden møter du en ny kollega som virker å forstå nøyaktig hva du kjenner på, og sammen kan dere forsere alle hinderne.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

For Skytten ser det ut til at denne perioden vil ose av varme følelser. Uansett om du er i et etablert forhold eller singel, kretser tankene dine stadig rundt følelser og fysisk tiltrekning. Emosjonelt er du klar for et forhold, men enkelte Skytter kan slite med å finne plass til nok en relasjon i sitt allerede så travle liv. For å få et forhold til å fungere, er det mye du må forsake, og spørsmålet er om du synes det er verdt prisen.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

Oktober byr på både private og jobbrelaterte framganger. Selv om dette er en utrolig slitsom måned, blir det også en morsom og utviklende periode. Det ser ut til at du reiser en del i oktober, og dette begrenser mulighetene dine for et blomstrende sosialt liv. Legg til at du dessuten har private ambisjoner parallelt med den vanlige jobben din, så det blir knapt noe tid til overs til fornøyelser. Hvis du skal finne tid til vennene dine, må du helt enkelt begynne å booke dem inn.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

Du prøver å få hverdagen til å fungere, og det er betydelig vanskeligere enn du hadde sett for deg. Ingenting i livet ditt befinner seg innenfor rammene for det normale. Både på jobben og i privatlivet endrer forutsetningene seg hele tiden, og det gjelder om å henge med i svingene. I midten av perioden blir du overrasket og imponert av en ung slektning eller venn. Slutten av oktober dreier seg om vennskap og en fritidsinteresse.

FISKENE (20. FEBRUAR – 20. MARS)

Denne måneden får du bruk for din evne til å kunne akklimatisere deg og å tilpasse deg nye omgivelser. Forutsetningene på jobben forandrer seg, og plutselig tvinges du inn i en ny gruppe som du ikke føler deg spesielt komfortabel i. Du tenker igjennom situasjonen, og innser at dette handler mer om din egen attityde enn om selve gruppen. Om du projiserer positiv energi, får du veldig mye tilbake. Det dreier seg om å ha den rette innstillingen.
Powered by Labrador CMS