Synnøve og Vanessa tipser:

Beste hårprodukt

– Denne hårmasken er redningen!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Kerastase

Når du får en oppvekker fra frisøren som oppdager at du har det for travelt...

Egenkjærlighet. Det er den følelsen du har i månedene etter at du bragte barnet til verden. For du har prestert det mest uoppnåelige; å skape et annet menneske.

Det har kanskje kostet deg hemoroider, harde netter og nå også håravfall. 12-16 uker etter graviditeten reguleres hormonbalansen og du mister det håret kroppen har holdt så godt fast på under svangerskapet. Det er bare en av de periodene i livet som gjør at håret ikke er like kraftig som før.

Beste hårprodukt – Synnøve og Vanessa tipser:

– Jeg fikk sjokk da jeg så på børsten et par måneder etter at jeg hadde fått barn. Den var stappfull av hår. Jeg visste jo at man gjerne mister hår når man ammer, men at manken nærmest skulle bli halvert, det var jeg ikke forberedt på”, ler Vanessa Rudjord.

Sammen med Synnøve har Vanessa podcasten ‘Synnøve og Vanessa’. Den gir et innblikk i hverdagen deres og lytterne får følge dem på alle livets opp- og nedturer.

Jeg tror ikke folk rundt meg legger merke til at jeg har perioder da håret er mer slunkent enn ellers, men frisøren min ser det med en gang. Da spør hun meg om jeg stresser mer enn vanlig”, sier Vanessa Rudjord. – Jeg kan bare ta en titt på håret mitt for å finne ut om jeg stresser for mye og spiser for dårlig. Det syns med en gang. Blasst, tynt og knuskende tørt. Da vet jeg at det er på tide å ta noen grep, sier Synnøve, som er den andre halvdelen av podcasten og fortsetter: Da gir jeg håret noen gode runder med masken fra Genesis-serien, slik at det kan få tilbake piffen.

Masque Reconstituant fra Kérastase, kr 337.

Kérastases Masque Reconstituant er en del av Genesis-serien og påføres etter sjampo i håndkletørt hår. Den trenger kun å virke i fem minutter før den har en effekt på håret. Den tilfører næring, styrker og jevner ut fibrene slik at de får en jevn og fin overflate.

–For meg er det viktig å ta meg tid til å pleie meg selv oppi hverdagens tjas og mas. Det funker litt på samme måte som å rydde: Når det er orden på overflatene, får du det mye bedre innvendig også”, ler Synnøve.

Genesis-serien fra Kérastase er utviklet for å styrke håret på en naturlig måte. Uansett hvor svekket håret ditt er eller hvilken periode i livet du er i, er Kérastase med på å støtte din situasjon og gi håret ditt de beste forutsetningene.

Powered by Labrador CMS