Dagens craving: den ultimate sommerboka?

Foto: produsenten

Historien om Jackie Kennedy og Maria Callas.

Publisert Sist oppdatert

Kjærlighet, suksess og rikdom, giftermål og skilsmisser, skandaler og hjertesorg... I denne fantastiske boka om tidligere førstedame, Jackie Kennedy, og verdens største operasanger, Maria Callas, får du alt dette – og mer!

Gill Paul har skrevet en gripende fortelling om to av verdens kanskje mest kjente kvinner, og deres respektive kjærlighetsliv – med den samme mannen, Aristotle Onassis.

Jackie Kennedy, lever i et nokså ulykkelig ekteskap med John F. Kennedy – den ambisiøse og sjarmerende senatoren som skulle bli en av USAs mest omtalte presidenter. En sommer blir hun invitert med på den luksuriøse yatchen til verdens rikeste mann, greske Onassis, en tur som skulle vise seg å forandre livet hennes for alltid.

Den greske sopranen, Maria Callas, lever på sin side i et enda mer destruktivt ekteskap, og møter etterhvert også skjørtejegeren Onassis.

Historien utspiller seg stort sett mellom Washington, New York, Paris og yatchen til Onassis, «Christina», og tar leseren med dypt inn i det som etterhvert blir et pikant trekantdrama mellom de to kvinnene og Onassis.

Denne boka er vanskelig å legge fra seg, da den blant annet skildrer de to kvinnenes liv på en måte som gjør at leseren kommer veldig «tett på» – og avslører detaljer som kanskje ikke alle er kjent med.

Om du ikke skal reise selv i sommer, kan du ta deg en «mental reise» med Jackie og Maria til magiske Hellas, energiske Washington, og ikke minst, romantiske Paris.

Jackie og Maria hos Ark (OBS: norsk versjon!), kr 379 (annonse).

Boka finnes også på lydbok på Storytel – på engelsk.

Powered by Labrador CMS