Dette er høstens fineste undertøyskolleksjon!

Molly og Fleur i myk sort.

Bh-ene du ikke vil ta av deg

Publisert Sist oppdatert

I annonsesamarbeid med Change Lingerie

Se for deg dette: Du kommer inn døren hjemme etter en lang dag på jobb, kroppen går direkte over i hvilemodus og du er klar for å slenge deg ned på sofaen. Men hva gjør du først? Hvilket klesplagg gleder du deg mest til å ta av?

Hvis svaret ditt er bh-en, er vi ikke overrasket. Den befriende følelsen av å fjerne dette klesplagget kan være helt fantastisk, spesielt dersom du har gått rundt i timesvis med gnagende spiler eller stropper.

Aldri mer ukomfortable bh-er

Bh-en, som har det viktige formålet med å tilby støtte gjennom dagen, er dessverre også et plagg mange kvinner synes er ukomfortabelt å bruke.

I følge en undersøkelse gjort av Ruby Ribbon, der 3000 kvinner ble spurt om sitt forhold til bh-er og pupper generelt, svarte 46 % at de forholder seg til undertøyet sitt på samme måte som de forholder seg til en kollega: de holder ut med det. Trist lesning - for slik trenger det absolutt ikke å være!

Dahlia Triangle Wireless, og Dahlia ¾ padded med Dahlia tai og Dahlia String truser

Hvis du savner en bh som du elsker å bruke, bør du ta en titt på utvalget til CHANGE Lingerie: undertøysmerket som kan tilby enhver kvinne den perfekt tilpassede bh-en av høy kvalitet.

Finn din nærmeste CHANGE-butikk her.

Uansett hvilken bh-fasong du ser etter, og uavhengig av hvilken størrelse du bruker, er CHANGE sin misjon å garantere deg en perfekt passform - der komfort kombineres med det sensuelle.

Lanseringen du må få med deg!

CHANGE Lingerie sin nye Intimate-kolleksjon har et design som vektlegger en lettere, mer åpen look (med et større sortiment i de mindre cup-størrelsene: A til E).

Etter pandemiens start i 2020 ble den komfortable undertøystrenden en stor favoritt hos mange, og det sømløse og spilefrie har blitt mer populært.

Dette gjenspeiles i den nye lanseringen ‘Intimate by CHANGE’, som består av et utvalg lekre bh-er som fortjener å vises frem. Designet passer til mange ulike anledninger, og de kan for eksempel styles med jeans og en åpen skjorte.

Lette og myke Molly bh top med Vicy String i behagelige Balsam green, og Molly bh top med Hailey Tai i lekre Chocolate Mousse.

Intimate er kolleksjonen for deg som ønsker bh-er med et feminint, stilfullt enkelt design, med transparente materialer og sensuelle detaljer. Mesh og blonder gir et sofistikert uttrykk, samtidig som du vil føle deg komfortabel hele dagen. Dette er bh-ene du ikke kommer til å lengte etter å ta av deg, men heller glede deg til å bruke.

Finn din favoritt-modell:

Finn din favoritt blant de ulike BH-modellene – og hvis du klarer å bestemme deg for én eller flere av dem i det store sortimentet, får du nå flere modeller fra kun kr 299 – tilbudet gjelder frem til 26. oktober. Sjekk utvalget her.

Dahlia:

Dahlia Triangle Wireless er en lekker sort blonde-Bh med tynn utagbar vattering i skålene. BHen er superkomfortabel og føles lett. Den trekantformede fronten gjør at den passer perfekt til V- formede topper. Bhen er uten bøyler, men det elastiske beltet under skålene vil få BHen til å sitte extra godt, og gi støtte til bysten. Dahlia Triangle Wireless har tynne justerbare stropper og 3 kroker lukking.

Melanie:

Herlige Melanie bra top Melanie hipster

Melanie Triangle Wireless er en av de mest komfortable bher du noensinne vil eie. Bhen er laget som en topp hvilket betyr ingen justeringer i belte eller stropper, kun tre den over hodet. Den spileløse bhen har tynn vattering, som gir ekstra støtte, og er superelastisk. Denne triangelformede bhen er perfekt sammen med topper og antrekk med dyp utringning.

Molly:

Molly bra top med en Fleur String

Molly Bralette Seamless er en spileløs bh-topp med formstøpte skåler og tynn, uttagbar vattering som gir et mykt løft. Bh-en har sømløst design og ingen lukking på baksiden. Dette gjør den usynlig under klærne dine. En svært behagelig bh-topp til din daglige garderobe.

Fleur:

Fleur Push up Seamless & Wireless med truse Fleur String

Fleur Push up Seamless & Wireless med truse Fleur String

Fleur Bralette Seamless er en spileløs BH-topp med formstøpte skåler og tynn vattering du enkelt kan ta ut. Bhen har et sømløst design, og ingen lukking på baksiden, noe som gjør den helt usynlig under klær. Dette er en utrolig myk og behagelig BH-topp du bare må ha i undertøysgarderoben din.

Drew:

Drew ankommer i butikk denne høsten

Den komfortable BH-en Drew kommer i butikk denne høsten, og er helt perfekt til lounging, yoga eller annen aktivitet.

Lekkert Dahlia-sett.

Med disse kampanjebildene ønsker Intimate by CHANGE å skape et ekte bilde av kvinnen – sterk, sensuell, leken, sårbar, rå og unik.

Samfunnet vårt er i stor grad preget av filtre, upersonlig intimitet og en digitalt fremstilt virkelighet. CHANGE heier derimot på at kvinner skal føle seg stolte over sin individualitet, sensuelle sårbarhet og personlige intimitet. Vakkert undertøy gjør noe med selvfølelsen, og kanskje spesielt når du bruker det for seg selv, fremfor å kle deg for å glede noen andre.

Drew kolleksjonen som ankommer butikkene denne høsten.

Intimate by CHANGE-kolleksjonen har priser fra 299 kroner.

PS: Visste du at 8 av 10 kvinner bruker feil bh-størrelse uten å vite det? Her kan du følge CHANGE sin enkle guide for utregning av din størrelse.

Hvis du fremdeles er usikker kan du få hjelp av en bh-ekspert, enten online eller i butikk!

Fantastiske hverdagstruser som lett kan kombineres med Intimate kolleksjonen. Kommer i mange farger fra str xs- xxl.

For mer inspirasjon - sjekk ut @changeintimate på Instagram!

Powered by Labrador CMS