Annonse

Beskytt huden din med koreanske Suntique-solkremer

Nå er det ikke lenge til påske – ikke glem å pakke med deg en solkrem med høy SPF, spesielt om du skal på fjellet!

Våren (og påsken) nærmer seg med stormskritt, og der er på tide å «uppe gamet» på SPF-fronten!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Suntique. 

K-beauty eller koreansk hudpleie, stammer opprinnelig fra Sør-Korea og har blitt svært populært på bakgrunn av sitt fokus på grundig pleie. Den koreanske tilnærmingen til skjønnhet fokuserer på naturlige ingredienser, samt et bredt utvalg av produkter som adresserer ulike behov. 

Målet med K-beauty er å oppnå en frisk, glødende og jevn hud uten å være avhengig av make-up, og sentralt for K-Beauty inkluderer også den legendariske «multi-stegs-rutinen» som kan bestå av så mange som 10-12 produkter hver dag. 

Når man setter sammen en hudpleierutine, velger man produkter tilpasset sin unike hudtype og tilstand. Slik burde det også være med solkremen som er det siste steget i hudpleierutinen. 

Derfor er det viktig med solkrem

UV-stråler gir oss fresh glød, men kan også gi solbrenthet og i verste fall føre til langvarige hudskader. UVA- og UVB-stråler er begge typer ultrafiolett stråling kan føre til aldring av huden og bidra til utvikling av rynker, mens UVB-strålinger er hovedårsaken til solbrenthet. Begge typer stråler kan også øke risikoen for hudkreft. Det er derfor veldig viktig å beskytte huden mot begge typer stråler ved å bruke riktig (og tilstrekkelig mengde) solkrem. 

Solkrem for ansikt blir ofte forbundet med noe fett og klissete, og noe man gleder seg til å få vasket av igjen. Sånn er det ikke med solkremene fra Suntique. 

K-Beauty solkrem

Suntique er et koreansk hud- og hårpleiemerke som har spesialisert seg på individuelt tilpasset solbeskyttelse og trygge ingredienser. Suntique vet at ikke all hud er lik, og derfor er solkremene utviklet med tanke på både beskyttelse mot skadelige solstråler, hudtype og -helse. 

Mange av Suntique sine solkremer har et bredt spekter av UV-beskyttelse for å forhindre både UVA- og UVB-relaterte skader. Dette hjelper til med å beskytte huden mot tidlig aldring, pigmentflekker og andre solrelaterte skader. 

I tillegg til solbeskyttelse inneholder Suntique-solkremer ofte hudpleiende ingredienser som hyaluronsyre, niacinamid og antioksidanter som bidrar til å fukte huden og beskytte den mot miljømessig påkjenning. Flere av produktene har også lette, ikke-klebrige formler som gjør dem behagelige å bruke under sminke eller alene. 

Solkremer fra Suntique

Les mer om fire ulike solkremer fra Suntique – til både ansikt og kropp. 

Solkrem til ansiktet 

Hvis du er på jakt etter en solkrem for tørr og sensitiv hud, er denne solkremen helt perfekt. I’m Aqua Sun Essense er avkjølende og lett, og gir masse fuktighet til huden – fri for skadelige tilsetningsstoffer inkludert PABA, syntetisk duft og ftalater. 

Solkremen består av 65 % fuktighetsgivende ingredienser for å berolige, hydrere og kjøle ned huden. 

Suntique I'm Aqua Sun Essense SPF 50 + og PA ++++ 50 ml. 

Serum med SPF

Dette er solkremen for deg som ønsker et 2-i-1-produkt som kombinerer grunnleggende hudpleie og solkrem. I’M Vegan Sun Serum er en fuktgivende solkrem som mild mot huden. Serumet er lett, hurtigabsorberende og fuktighetsgivende og inneholder SPF 50+ PA++++. 

Serumet inneholder den antibakterielle og betennelsesdempende ingrediensen houttuynia cordata – også kjent som den sørasiatiske planten heartleaf. Denne ingrediensen har en kjølende effekt og er spesielt god å bruke på akneutsatt hud da den kontrollerer talgproduksjonen og virker beroligende. 

Suntique I'm Vegan Sun Serum SPG 50+ og PA ++++ 50 ml. 

Solkrem-stift

Trenger du en solkrem som er lett å anvende og som kan brukes over sminke? Da er I’m Derma Relief Sunstick for deg. Stiften gir en matt finish og etterlater ingen hvite streker – helt perfekt å ha med seg i vesken for en liten touch-up gjennom dagen. 

Den inneholder fuktighetsgivende hyaluronsyre, samt lindrende og beroligende ingredienser som passer for sensitiv hud. Produktet føles ikke fet eller klissete, men har derimot en myk og silkeaktig tekstur. 

Suntique I'm Derma Relief Sunstick SPF 50+ og PA +++++ 50 ml. 

Solkrem til kroppen

Suntique I'm Family Sun Milk gjør solbeskyttelse for hele kroppen enkel. Formulaen kombinerer avansert solbeskyttelse med fuktighetsgivende ingredienser, som gir balansen din hud trenger. Den lette konsistensen gjør at den er behagelig å påføre og absorberer raskt – uten å etterlate en klissete følelse. Enten du tilbringer dagen på stranden, går en tur eller bare løper ærend i byen, vil denne solkremen være din pålitelige følgesvenn som holder huden din sunn og strålende. 

Ikke bare beskytter Suntique I'm Family mot UVA- og UVB-stråler, men den er også beriket med vitaminer og antioksidanter i form av blant annet niaciamid og hyalronsyre som bekjemper frie radikaler og reduserer tegn på aldring. 

Solkremen er tilpasset sensitiv hud.

Suntique I'm Family Sun Milk SPF 50+ og PA ++++ 150 ml. 

Powered by Labrador CMS