Trend: Markert Midje

Denne våren lar vi beltet spille hovedrollen! - Nina Sandbech viser deg hvordan.

Publisert Sist oppdatert
Nina Sandbech er et friskt pust i den skandinaviske motebransjen med sine fargerike antrekk og kreative DIY-ideer. Her viser hun deg hvordan du styler beltet, et av vårens største nøkkelplagg.
Stilkode - Markert midje
 Følg @ninasandbech for daglige doser med spennende inspirasjon!
– Jeg har alltid vært stor fan av belter i midjen, det gir den siste finishen til ethvert antrekk og er så enkelt å slenge på.
Beltet er i vinden denne våren, som sett på catwalken hos Bottega Veneta og Valentino. Du finner dem i alle slags farger, mønster, størrelser og fasonger.

– Går du for et helsort antrekk, så gir et fargerikt belte det lille ekstra til stylingen.


Dressjakke fra Jacquemus, kr 9600// Pumps fra Amina Muaddi, kr 5600// Belte fra Bottega Veneta, kr 1800.

– Et fint belte kan brukes utenpå alt fra kjoler og kåper til dressjakker og bukser med høyt liv.


Belte fra Loewe, kr 5300.

– Finner du det rette, kan et belte virkelig gjøre hele antrekket!
Stylingtips 1
Match beltet med antrekket


Belte fra Valentino, kr 8500.

– Match fargen på beltet med leppestiften, eller et annet plagg eller sko i samme farge.

Dette er min favoritt. Den er matt, sitter supergodt på og har den perfekte røde fargen. Leppestift fra Rituals, kr 190.

Stylingtips 2
Markert midje


Belte fra Arket, kr 790.

– Bruk et belte til en oversized blazer for å markere midjen og gjøre antrekket mer feminint.


Herredressjakke fra H&M, kr 1499.
– Jeg kjøper ofte dressjakker i herreavdelingen for å få den litt oversized!
Stylingtips 3
Shop vintage
 – Jeg elsker vintage-butikker, og tyr gjerne til second-hand om jeg er på utkikk etter noe spesielt. Gå innom Fretex eller Uff, de kan ha masse skatter. Noen av mine fineste belter har jeg funnet der!
Stylingtips 4
Pynt opp en kjole med et belte


Ear cuffs fra TomWood, fra kr 499// Lenke med strass fra Glitter, kr 199//Kjole fra Samsøe & Samsøe, kr 1799.

– Pynt opp en enkel kjole med et belte med gullspenne, og match med masse gullsmykker.


Midjebelte fra H&M, kr 199.
Nina Sandbech er et friskt pust i den skandinaviske motebransjen med sine fargerike antrekk og kreative DIY-ideer. Her viser hun deg hvordan du styler beltet, et av vårens største nøkkelplagg. Stilkode - Markert midje Følg @ninasandbech for daglige doser med spennende inspirasjon! – Jeg har alltid vært stor fan av belter i midjen, det gir den siste finishen til ethvert antrekk og er så enkelt å slenge på. Beltet er i vinden denne våren, som sett på catwalken hos Bottega Veneta og Valentino. Du finner dem i alle slags farger, mønster, størrelser og fasonger. – Går du for et helsort antrekk, så gir et fargerikt belte det lille ekstra til stylingen. Dressjakke fra Jacquemus, kr 9600// Pumps fra Amina Muaddi, kr 5600// Belte fra Bottega Veneta, kr 1800. – Et fint belte kan brukes utenpå alt fra kjoler og kåper til dressjakker og bukser med høyt liv. Belte fra Loewe, kr 5300. – Finner du det rette, kan et belte virkelig gjøre hele antrekket! Stylingtips 1 Match beltet med antrekket Belte fra Valentino, kr 8500. – Match fargen på beltet med leppestiften, eller et annet plagg eller sko i samme farge. Dette er min favoritt. Den er matt, sitter supergodt på og har den perfekte røde fargen. Leppestift fra Rituals, kr 190. Stylingtips 2 Markert midje Belte fra Arket, kr 790. – Bruk et belte til en oversized blazer for å markere midjen og gjøre antrekket mer feminint. Herredressjakke fra H&M, kr 1499. – Jeg kjøper ofte dressjakker i herreavdelingen for å få den litt oversized! Stylingtips 3 Shop vintage – Jeg elsker vintage-butikker, og tyr gjerne til second-hand om jeg er på utkikk etter noe spesielt. Gå innom Fretex eller Uff, de kan ha masse skatter. Noen av mine fineste belter har jeg funnet der! Stylingtips 4 Pynt opp en kjole med et belte Ear cuffs fra TomWood, fra kr 499// Lenke med strass fra Glitter, kr 199//Kjole fra Samsøe & Samsøe, kr 1799. – Pynt opp en enkel kjole med et belte med gullspenne, og match med masse gullsmykker. Midjebelte fra H&M, kr 199.
Powered by Labrador CMS