Årets Halloween-sminke fra Dior

Foto: Dior

Rålekker Halloween-sminke du faktisk får til selv.

Publisert Sist oppdatert

Sminke til Halloween: I fjor kom Diors makeup-artist og creative and image director, Peter Philips med en egen Halloween-look for merket med Bella Hadid som modell. I år har han laget tre nye looks med sminke til Halloween med samme modell, som du skamløst kan kopiere.

Årets Halloween-looks heter «The Beauty of a Dark Dream» og perfekt for deg som skal på Halloween-party. Enten du vil kjøre all in med den ene looken med grafisk eyeliner og et øye i panna, eller mer diskret og stilig med glossy røde lepper og supertrendy rød øyenskygge.

[video width="1500" height="1500" mp4="http://www.elle.no/content/uploads/sites/19/2018/10/DIOR_Halloween_MontageGIF_V7.mp4"][/video]

Begge looksene kan du pynte opp, eller ned, med fullt Halloween-kostyme. Er du ikke så glad i å kle deg ut, men skal på Hallowen-party? Da kan du kjøre på med sminken og holde antrekket enkelt.

Sort dress i fløyel er råsexy. Du kan også gå for "den lille sorte" – en klassiker som passer perfekt på Halloween-fest, eller hva med en rød kjole?

Inspirasjon: Sminke til Halloween

Look 1: The Stairs

Den ikoniske leppestiften Dior 999 spiller hovedrollen i denne sminken til Halloween. Sammen med den diskret, metalliske, rødlige øyenskyggen, den sorte eyelineren og de mørkerøde neglene blir det allikevel en dramatisk sminke til Halloween.

Look 2: The Mirrors

Mer drama og mer rødt! Bruk en rouge til øyenskygge og lag cat eyes med sort eyeliner. De glossy røde leppene og de blush-markerte kinnene er perfekte til porselenshuden til Bella.

Dramatisk: Høstens fineste neglelakk!

Look 3: The Dream

Dette er den mest dramatiske sminken til Halloween fra Dior. Philips har brukt hvit og sort eyeliner til å lage geometriske former rundt øynene til Bella, og har lagt rød over hele øyelokket. Midt i panna har han kunstferdig laget et øye (det tredje øyet) der de samme tre fargene går igjen. Under Bellas øyne har han brukt rød eyeliner, og topper også denne looken med røde lepper.

Saken er laget ut ifra en pressemelding fra Dior.

Mer sminke:

Vi tester sesongens mest trendy festsminke

Produktene du faktisk trenger!

Powered by Labrador CMS