BEHIND THE SCENES: BOWERY GIRL

Foto: Cathrine Wessel

Bli med behind the scenes på fotoshoot i New York.

Publisert Sist oppdatert

Stylist Marte Dahlgren dro helt til New York for å skyte moteserien Bowery Girl, som du kan se i marsutgaven av ELLE.

New York - The Bowery Girl

Foto: Cathrine Wessel.

– Moteserien kom som en idé via et kreativt samarbeid med fotograf Cathrine Wessel. Jeg ville skyte freshe vårfarger i en busy storby som New York. Cathrine har bodd i New York i mange år, og ville så gjerne bruke sitt gamle nabolag Bowery som back drop. Og det skulle vise seg å bli en perfekt kombinasjon!

Foto: Cathrine Wessel.

To dager til ende

Bowery Girl - Se videoen fra shooten:

– Det tar tid å preppe til fotoshoot - kreative møter med fotograf og teamet må til. Vi ville gjerne ha et norsk team å jobbe med, og var heldige å få med oss den norske makeupartisten Linda Nicolaysen og hårstylisten Lars Eriksen Eitran, som tilfeldigvis også skulle til New York på samme tid.

https://youtu.be/GgKNAqZupK0

– Det er alltid fint å få med litt skandinaviske merker, så jeg pakket to stappfulle kofferter med styling og tok turen over dammen for å samle enda litt mer styling der borte. I New York lånte jeg blant annet fra amerikanske merker som Tommy Hilfiger og Tibi.

Regissør: Cathrine Wessel

– Cathrine Wessel er fantastisk å jobbe med og hadde store tanker for denne shooten. Derfor bestemte vi oss for å skyte over to dager, slik at vi kunne rekke over alle locations. Alt fra nøye forhånds utvalgte gatehjørner, subway-stopper til restauranter, barer og nødutganger.

– Mitt favorittøyeblikk var da vi wrapet shooten oppe på et tak i sikkert 70 etasje, med utsikt over hele New York i vakker solnedgang. – Vi hadde base i en stor buss som kjørte oss rundt fra location til location. Her gjorde vi skift, hår og sminke, spiste og ikke minst fikk varmen igjen. Det ser herlig og vårlig ut - men shooten ble gjort i slutten av november og det var isende kaldt ute!

Stylist: Marte Dahlgren

Filmfotograf: Morten Sandtroen

Makeup: Linda Nicolaysen

Hår: Lars Eriksen Eitran

Modell: Ruth Akele

Powered by Labrador CMS