Slik holder Bella Hadid seg vakker!

Hun er svak for pommes frites, men ser alltid like fresh ut. Dette er skjønnhetsrutinene til vakre Bella Hadid.

Publisert Sist oppdatert

Modellen, paparazzi-magneten og ansiktet til Dior makeup, BELLA HADID, snakker om sitt avslappa skjønnhetsregime – og om sin svakhet for pommes frites.

LETT MAKEUP

Addict Laquer Plump fra Dior, kr 31o. Forever Undercover Concealer fra Dior, kr 299.

– Når det gjelder en natulig look har jeg lært tre ting av Peter Phillips (creative director for Dior Makeup): Å konturere, viktigheten av å bruke vippetang på øyenvippene og å finne den rette foundationen. Jeg bruker en tykk concealer under øynene – Diorskin Forever Undercover Concealer er favoritten. En må-ha til denne looken er den nye Dior Addict Lacquer Plump. Jeg elsker farge på leppene, men er ikke så glad i leppestift. Jeg er også tilhenger av 90-tallsfavoritten brun lipliner.

HUDPLEIE

Facial Spray fra Mario Badescu, kr 174. Flower & Tonic ansiktsmaske fra Mario Badescu, kr 179.

– Min morgenrutine er ganske enkel, siden jeg alltid er sent ute. Jeg bare vasker ansiktet og smører meg med fuktighetskrem. Jeg elsker Mario Badescu-produktene, ansiktsprayen deres er fantastisk og de har også en god fuktighetskrem som er perfekt når huden er ekstra tørr. Dessuten er jeg helt opphengt i ansiktsmasker, og Mario Badescu Flower & Tonic Mask gir mye fukt. Huden min blir veldig tørr, spesielt under moteukene, så det er bra å kunne gi den så mye fuktighet som mulig.

HÅR

Extra Volume Shampoo fra Moroccanoil, kr 207.

– Hårstylisten min misliker nok sterkt at jeg sier dette, men altså: Jeg gjør absolutt ingenting med håret mitt. Det hender at jeg bruker en av min mors hårmasker, men det er alt. Jeg vasker håret med produkter fra Moroccanoil, de holder håret mitt supermykt og dufter deilig. Jeg er spesielt glad i Extra Volume sjampo og balsam fordi jeg i utgangpunktet har veldig

tynt hår.

KROPPSBEHANDLINGER

Olive Blossom Body Scrub fra Korres, kr 169.

– Jeg elsker det lille koreanske spaet som ligger like ved der jeg bor. Jeg har gått der i en årrekke, og de aner ikke hvem jeg er. De er helt fantastiske, så talentfulle – og så sterke! I den andre enden av skalaen har du Diors Institute Spa i Paris, det har en nydelig atmosfære, når du kommer inn dit er det som å gå inn i en gigantisk parfymeflaske! Jeg er ikke så glad i ansiktsbehandlinger, jeg fortrekker massasje for stive muskler. Det har jeg alltid gjort. Jeg liker også kroppsskrubber, spesielt etter at moteukene er over. En kroppsskrubb vasker dem vekk på en måte ...

FAVORITTDUFT

Calming Lavender Mist fra Kora Organics, kr 320.

– Lavendel. Det roer meg ned. Jeg er glad i duftoljer, det har jeg alltid med meg. Jeg mikser lavendel og sitrongress, og har alltid en sprayflaske med den blandingen i veska. Duften er lett, og jeg sprayer den over alt. Folk kan lukte at jeg kommer.

KOSTHOLD

– Jeg tar fiskeolje-kapsler, multivitaminer og probiotika. Alt som er godt for huden – og organene mine. Når jeg skal skeie ut velger jeg hva som helst som ikke er grønt. Jeg pleier å si at jeg går for pizza, men ender ofte med chicken nuggets og pommes frites. Alt som er stekt. Jeg spiser det jeg vil. Jeg drikker mye Diet Coke, men hvis jeg har fri og ikke må jobbe dagen etter tar jeg veldig gjerne en gin & tonic. En typisk frokost består av eggerøre eller en omelett. Hvis jeg er på restaurant bestiller jeg to speilegg, en kurv med bakevarer, pølse eller bacon, en cafe latte og en ferskpresset appelsinjuice. Jeg er veldig sulten om morgenen.

TRENING

– Jeg trener når jeg føler at jeg trenger det. Foran de store moteukene prøver jeg å komme i form. Jeg trener hardt et par dager, og deretter tar jeg en pause. Jeg liker å bokse, jeg gjør mageøvelser og masse coretrening med manualer.

Powered by Labrador CMS