Skjønnhet

Beautyprat med Sophia Lie

Få Sophia Lie sine beste tips for back-to-work-rutine og glødene hud!

Publisert Sist oppdatert

Vi har tatt en prat med modell, skuespiller, skjønnhetsguru og spa-grunder, Sophia Lie om hennes beste tips for å kickstarte kroppen etter sommerferien. 

Sophia  står bak det meget suksessfulle spa-konseptet, HEAT By Sophia Lie i Stockholm, den første detox-loungen i Skandinavia som blant annet tilbyr infrarød sauna og LPG-behandlinger. 

Føler du deg litt halvveis i kroppen etter en litt fuktig sommerferie, har Sophia mange triks på lur for å vekke kroppen igjen og kickstarte den for en ny høst. Les Sophias beste tips og triks her: 

Hvordan ser din hudrutine ut?

– HEAT Ir sauna blanket er mitt beste hud-tips. Den fjerner inflammasjon, kicker i gang blodsirkulasjonen og svettingen gjør at man blir klar og skikkelig glødende i huden. 

– Men, det er utrolig viktig for huden å ikke være dehydrert, så jeg bruker alltid HEAT electrolyte powder etter hver sweat sesh for å balansere elektrolyttene i kroppen. 

Electrolyte Powder fra Heat by Sophia Lie, kr 282

Hva er et must på baderomshyllen din?

– Cleanser fra ZO, en god skrubb & gua sha – det er mine må-ha!

Face Cleanser fra ZO, kr 675

Hva pakker du alltid med på ferie?

– På ferie føler jeg meg ofte bloated på grunn av reisingen og uregelmessig spise- og drikkevaner. Min redning er da HEAT ionic body brush for å fikse ferie-bloat og få fresh og glowy sommerhud. 

– Børsten er laget med kobbertråder som er veldig effektive på eksfoliere huden, men best av alt er om du børster med lymfesystemet ditt  så hjelper den med å minske inflammasjon og bloat i kroppen, litt som en hjemme LPG-behandlingen. 

Sophia tørrbørster kroppen hver eneste morgen

– Kobbertrådene skaper negative ioner på huden og er med på å balansere ditt elektromagnetiske felt, kickstarter energien og recharger kroppen på cellenivå. Det er virkelig en next level body brush!

Har du en signaturduft?

– Byredo Gypsy Water

Gypsy water fra Byredo, kr 2350

Hva er ditt hemmelige beautytriks?

– HEAT Cryoball med camomille-te. Når jeg lager te om kvelden, lager jeg alltid litt ekstra som jeg fyller på cryoballen min før jeg legger den i fryseren. Neste morgen bruker jeg cryoballen over ansiktet og under øynene for å redusere hovne øyne, kickstarte blodsirkulasjonen og gjøre ansiktet klart og våkent for makeup.

Cryoball fra Heat by Sophia Lie, kr 282

Hva er skjønnhet for deg ?

– Skjønnhet for meg kommer ofte som et resultat av gode rutiner. Det er ingenting som gjør at jeg føler meg freshere enn en liten detox. Jeg gjør to 5-ukers ayurvediske detoxer i året for å gi kroppen en skikkelig restart. 

Skjønnhet kommer også av å ha det gøy, så det er viktig med en balanse i hverdagen der man ikke er for streng, men lever sitt beste liv! -Sophia Lie

Skal du til Palma i nærmeste fremtid, har HEAT akkurat åpner filial der, i hjertet av gamlebyen. Her tilbyr de alt fra infrarød sauna, LPG-behandlinger til Face Work Outs, Yoga og pusteøvelser. Mer informasjon om HEAT Palma finner du her.

Har du fått med deg denne trendleppestiften? 

Powered by Labrador CMS