Beautyfavoritter januar 2020:

Vi har sminket, smurt og sprayet oss gjennom mange skjønne nyheter i det siste. Her er noen av de som scorer høyest!

Les også: Derfor bør du bruke olje i ansiktet!

Beautyfavoritter Januar 2020

1. SJAKK MATT

Beautyfavoritter januar 2020

Beyond Matte Liquid Foundation fra jane iredale, kr 595.

Det bugner av foundationnyheter akkurat nå og en av favorittene er denne godbiten. Den fungerer som både primer, concealer og foundation, og har lett til medium dekkevne – som enkelt kan bygges opp. Selv om det er en mattende foundation er den likevel fuktighetsgivende nok til at selv tørre hudtyper kan bruke den. Velg mellom 18 ulike farger.

2. Hårfint

Beautyfavoritter januar 2020

Produkter fra Amika, fra kr 129 til kr 369.

Hårmerket Amika har nylig inntatt norske butikkhyller, og det gleder vi oss stort over. Ikke bare er innpakningen en liten lykkepille i seg selv, produktene er så gode at også de gjør tiden på badet litt lykkeligere.

Våre favoritter er tørrsjampoen – som faktisk er en av de beste vi har testet – og den reparerende og dyptpleiende masken The Kure.

3. TEKSTURLEK

Beautyfavoritter januar 2020

The Waving Wand fra Cloud Nine, kr 1469.

Cloud Nine har vunnet flere priser for sine eksklusive og effektive stylingverktøy. Denne krølltanga gir de perfekte store, naturlige bølgene eller krøllene til håret.

4. Vidunder spray

Beautyfavoritter januar 2020

Memory Mist fra Ouai, kr 290.

Ikke glem å beskytte håret om du føner det eller bruker varmeverktøy. Denne sprayen sørger i tillegg for at frisyren holder fasongen sin lenger.

5. MULTIKUNSTNER

Beautyfavoritter januar 2020

Backstage Face & Body Glow fra Dior, kr 360.

Diors Backstage-serie ble rask en favoritt hos mange, oss inkludert, og denne nyheten er et velkomment tilskudd.

Det er bare kreativiteten din som setter grenser for hvordan disse gyldne dråpene kan brukes; bland dem i foundation for et mer glødende resultat, bruk dem som highlighter på kinnbein og neserygg, i en fuktighetskrem for ekstra glow på armer og bryst eller som en lekker, minimalistisk øyenskygge.

6. LEPPE-LOVE

Beautyfavoritter januar 2020

Love Me Lipstick fra MAC Cosmetics, kr 170.

Den nye leppestift-kolleksjonen til MAC er kremet, pigmentert og fuktighetsgivende – ja, også sitter den lenge på leppene. Seks ulike ambassadører fronter de 24 ulike leppestiftene med ett felles mål; å formidle budskapet om hvor viktig det er å være glad i seg selv.

7. FINPOLERT

Beautyfavoritter januar 2020

Enten du har tørr, fet eller uren hud, finner du garantert en ny favoritt i Clarins nye skrubb-trio. Velg mellom den kremede Fresh Scrub som passer alle hudtyper, den rensende og porereduserende Pure Scrub og den pleiende og fuktighetsgivende oljeskrubben Comfort Scrub fra Clarins, kr 290 pr. stk.

8. FESTFIKSER

Beautyfavoritter januar 2020

Eye Tint fra Giorgio Armani Beauty, kr 290.

Dette må være den flytende øyenskyggen over alle flytende øyenskygger. Fargeintensiteten er uslåelig, holdbarheten fantastisk og fargenyansene helt magiske. Velg mellom 24 farger og fire ulike finisher; chrome, silk, smoke og aqua.

9. NY FAVORITT

Beautyfavoritter januar 2020

Active All Day Wear Mascara fra IsaDora, kr 151.

Når det kommer til maskaraer er faktisk billig ofte best. IsaDora har lenge vært blant de beste i dette segmentet, og med denne nyheten klatrer merket til topps på vår liste over maskara-favoritter. Den gir lange definerte vipper helt uten kladding og søl, og verken drysser eller smitter av i løpet av dagen – selv etter harde treningsøkter. Denne må du bare prøve!

Relatert

På badet med Nana Asamoahh

Denne uken har vi tatt en titt i baderomshylla til den fargeglade Influenceren, Nana. Hun elsker kreative sminke-looks og sverger til solfaktor 50 – året rundt!

6 skjønnhetsprodukter på budsjett

Dette er vår skjønnhetsansvarlig og redaksjonssjef, Marthe, sine budsjettvennlig skjønnhetsfavoritter!

Årets største hårtrender

Hvordan burde egentlig håret se ut i 2021? Skal det være «au natural» eller er det «go big or go home»-vibes?