Trendbibel: 5 skjønnhetstrender for FW22

Foto: Launchmetrics Spotlight

Høstens store skjønnhetstrender

Publisert Sist oppdatert

Den koselige høsten er endelig her, og det er på tide å se på de aller største beauty-trendene denne sesongen. Om du ikke er så fan av at dagene blir mørkere, kan du i det minste lyse de opp med noen av disse looksene. Trendene er en god miks av sterke farger og mer nedtonede varianter, og du bestemmer selv hvor «bold» eller nedpå du ønsker å ta det.

Her er 5 beauty-trender du kan la den inspirere av denne høsten – og ta med deg inn i partysesongen.

Rosa

«Jeg liker bare ting hvis de er rosa» har fått en ny betydning denne sesongen. Med inspirasjon fra Valentino-visningen – der alt fra modeller, klær og catwalk var fuksia-farget – setter denne fargen virkelig preg på høstens beauty. Her er alt lov: Kjør på med knallrosa leppestift, øyenskygge eller rouge, og tilfør så lite eller så mye du vil av denne herlige it-fargen!

Om du ikke ønsker å kjøre fullt like mye sminke som hos Valentino, kan du tone det ved å heller bruke en rosa eyeliner, eller en litt mer transparent rosa.

Backstage hos Valentino.

Bronx Banco-looken er helt perfekt for deg som ønsker rosa, men litt mer nedtonet.

Svart eyeliner

Det grafiske møter grungen med denne mystiske gjengangeren. Sterkt markerte øyne, i form av svart øyenskygge eller eyeliner, er en av sesongens store beauty-trender. Denne høsten kan du gjerne droppe maskaraen, slik at lineren eller den sotete øyenskyggen får spille hovedrollen. Som så mye annet for AW22: More is more!

Modellene hos Courreges var sminket med en perfekt cat eye.

Hos Roberto Cavalli var eyelineren litt mer «heavy».

Nude sminke

Fun fact: Nude lipgloss er tilbake! Som en sterk kontrast til resten av sesongens mote- og skjønnhetstrender, handler den såkalte no makeup-looken om plettfri hud og minimalt med sminke – med unntak av ulike nyanser av nude på leppene. Legg mest vekt på sterke – men ikke overdrevne – bryn, highlighter og en dæsj med bronzer for et naturlig resultat.

Bella Hadid under Sacai-showet.

Gigi Hadid med «nude»-sminke under Coperni.

Louis Vuitton.

Glitter

Denne høsten vil vi glitre som en diskokule – også i ansiktet. Gucci rammet inn øynene til modellene med glitrende steiner som eyeliner, hos Simone Rocha var ansiktsdiamanter et stort statement, og Burberry hadde – om mulig – dratt den enda lenger. Det er bare å finne fram øyevippe-limet og la fantasien løpe løpsk.

Et hint av glitter under Dior-showet.

Burberry viste ansiktssmykker og tok «sparkle» til et nytt nivå.

Hva med å bytte ut noen smykker med litt diamanter på øynene denne sesongen? Foto: KEVIN TACHMAN

Leppestift

La leppene stå i fokus denne sesongen med høstens fineste farger. Her er det ingen regler: Gå for rødt eller rosa, beige eller brunt, matt eller glossy. Hvis du føler deg spesielt vågal, kan du prøve deg på en koboltblå – i Gucci-stil.

Bolde lips hos Gucci.

Rosa – høstens store it-farge – på catwalken til Hui.

Powered by Labrador CMS