Steen & Strøm: Shopping-heaven i hjertet av Oslo

Foto: Instagram/@steenogstromoslo

Den nye visuelle identiteten til varemagasinet er grunn nok til å ta en tur innom!

Publisert Sist oppdatert

Har du vært på «nye» Steen & Strøm etter at de åpnet igjen etter pandemien?

Hvis du ikke har tatt turen enda, så anbefaler vi deg å svippe innom – her er det mye fint å både se og kjøpe!

Beauty-univers

Over to år skal det tradisjonsrike varemagasinet fornyes gradvis, og først ut er Steen & Strøm Beauty Hall. Her har Fredrik & Louisa åpnet et helt nytt beauty-univers på hele 900 kvadratmeter.

Skjønnhetsavdelingen er delt inn i fem ulike områder, og inneholder blant annet en helt egen Dior Beauty-boutique – den første i Norden av sitt slag, shop-in-shops som cult-favoritten, Le Labo, en trend-avdeling med alle de «hotteste» beauty-trendene og en Skin Lab med nisjemerker innen hudpleie.

Foto: Instagram/@steenogstrombeautyhall

Vi ELLEsker Le Labo, og kommer antakelig til å bruke litt for mye tid (og penger) i denne avdelingen!

Foto: Dior Beauty

Dior Beauty med en helt egen Boutique – dette er den første i Norden.

Varemagasin gir oss litt følelsen av å være på ferie – det er noe litt avslappende med å bare gå rundt og titte og drømme seg bort i alle duftene, sminken og skjønnhetsproduktene.

Ny identitet

Varemagasinet som har eksistert i over 200 år, har – i tillegg til fornyelse av selve bygget, fornyet den visuelle identiteten. Dette skriver Steen & Strøm på sin Instagram-profil om de grafiske grepene:

"Det visuelle har sitt utspring i varehuset ikoniske bygning. Den hedrer fortiden ved å tolke arkitektoniske detaljer som nå inngår som byggesteiner i en mer moderne og fremtidsrettet identitet. I sentrum av identiteten er formen, en grafisk nytolkning av det dobbelte S-monogrammet, som tar form fra hjørnet av bygningen. Året Steen & Strøm ble grunnlagt, 1797, er lagt til logoen for å referere til merkevarens lange arv og samtidig holde et øye med fremtiden. Sammen med en moderne fargepalett og et uforventet utseende, får Steen & Strøm en original og trygg visuell stemme som er leken, ambisiøs og tilgjengelig."

Bilder av den nye identiteten til varemagasinet:

Vi gleder oss veldig til fortsettelsen, og følger spent med de neste to årene hos Steen & Strøm!

God shopping!

Powered by Labrador CMS