Marthes favoritter i september

Skrubber til både hud og hår, rampete glød og duggfrisk pleie. Dette er beautyproduktene skjønnhetsansvarlig Marthe sverger til akkurat nå.

Publisert Sist oppdatert

Beautyfavoritter september: Dette er produktene skjønnhetsansvarlig i ELLE, Marthe Jakobsen, sverger til nå i september.

Skrubb, den perfekte maskaraen og en fuktig leppebalm står alle på listen.

Marthes beautyfavoritter september

5-IN-1 Wonder Lash Mascara fra Oriflame, kr 179.

Oriflame har tronet høyt på lista over mine favorittmaskaraer i flere år, og nå ser det faktisk ut til at merket har tatt førsteplassen med denne nyheten.

Vil du ha lange, fyldige – men naturlige – vipper, og en maskara som ikke drysser, eller smitter av på huden? En kost som påfører akkurat passe mengde produkt, og som separerer vippene uten problem? Da vil du elske denne!

Delicious Tinted Balms, kr 229. Fruity Lipsticks, kr 199. Fra L ́Occitane.

Fruktig, fresh og full av fukt. Denne nye serien med leppeprodukter har blitt fast inventar både i vesker og på kontorpulten min. De fargede leppebalmene og -stiftene har en subtil farge, og den transparente balmen er helt nydelig å bruke som en nattmaske til leppene. The Ritual of Chadõ Body Scrub fra Rituals, kr 155. Vil du at sommerens brunfarge skal vare så lenge som mulig? Da må du ikke glemme å skrubbe huden! Rituals deilige Chadõ-kolleksjon er en ny favoritt, og seriens kroppsskrubb sørger for skånsom, men effektiv fjerning av døde hudceller ved hjelp av finmalt bambusbark. Babyhud-garanti! Antioxidant Gel fra Environ, kr 897. Huden din kan ikke få nok antioksidanter, spesielt nå etter sommeren. De bekjemper frie radikaler, styrker hudbarrieren og reparerer eksisterende skader. Denne ultralette geléen er et supert tilskudd til hudpleierutinen din. Den er mild, trekker lett inn i huden og gir – i tillegg til en antioksidant-boost – ekstra med fuktighet; en annen ting huden ikke kan få nok av. Cleansing Purifying Scrub fra Christophe Robin, kr 194. Det er lett å glemme at huden ikke stopper ved hårfestet, og det er mang en hodebunn der ute som skriker etter litt ekstra omsorg. Christophe Robin for the rescue! Denne eksfolierende sjampoen er skånsom mot hodebunnen, men sørger likevel for en effektiv rens og skrubb. Fuktighetsgivende og styrkende ingredienser gir grobunn for sunt, strålende hår. Endless Orgasm fra Nars, kr 485. Nars’ ikoniske Orgasm Blush fyller 20 år, og dette feires med en eksklusiv – og rålekker jubileumskolleksjon. Min favoritt er blush-paletten som inneholder seks forskjellige variasjoner av kult-klassikeren, og flere av disse er faktisk like fine på øyelokket, som i kinnene.
Powered by Labrador CMS