Stor serumguide: – Slik finner du riktig serum til din hud!

Slik velger du riktig serum tilpasset ditt behov!

Publisert Sist oppdatert

Det er en verden av serum der ute, derfor kan det være en stor jungel å navigere i når man skal peile seg inn på hvilke ingredienser som passer best for deg og din hud. Vi har derfor gjort det lettere for deg, slik at du kan finne det serumet som passer best til dine utfordringer – fra manglende glød til fine linjer.

Slik velger du riktig serum tilpasset ditt behov!

Man bør bruke serum som en fast del av hudpleierutinen, men det kan være utfordrende å finne nettopp det produktet som passer dine unike behov. For det din venninne bruker og er glad i, er ikke nødvendigvis det du selv har bruk for. Serum er nemlig et konsentrert produkt som skal brukes målrettet mot de hudutfordringene du står ovenfor – som f eks urenheter, manglende fukt, pigmentflekker osv. Derfor er det ikke likegyldig hvilket serum du bruker. Det skal imøtekomme dine behov!

Nedenfor finner du det serumet som passer perfekt for deg!

TIL DEG SOM MANGLER FUKT

Merker du at huden føles tørr og ikke har samme fylde som den pleier, da er ingrediensen hyaluronsyre din beste venn. Hyaluronsyre finnes naturlig i huden, og er med på å holde på fuktigheten i huden din, slik at den ser mer fyldig og ungdommelig ut. Et serum som er rikt på hyaluronsyre er en super base under din dagkrem og makeup, da det vil sørge for at huden holder på fukten hele dagen.

Prøv L’Oréal Paris Revitalift Filler 1.5 % Hyaluronic Acid Serum, som har et høyt konsentrat av hyaluronsyre, og som ’plumper’ og hydrerer huden.

Les mer om produktet her.

TIL DEG MED FINE LINJER

Har de første aldringstegn med fine linjer og små rynker begynt å dukke opp, skal det en helt spesiell superingrediens til. Retinol, som er et A-vitamin, kommer deg til unnsetning her. Retinol er en virkningsfull anti-age-ingrediens, som synlig reduserer alderstegn, også de dypere rynkene. Som de fleste andre "superhelter" opererer de dog best om natten, hvor ingrediensens effekt ikke forstyrres av andre aktive ingredienser. Derfor skal retinol helst anvendes som ledd i kveldsrutinen på nyrenset hud og innen en fuktighetsgivende nattkrem. Husk også å bruke dagkrem med minimum SPF20 neste dag, da huden er mer utsatt etter behandling med retinol.

Prøv L’Oréal Paris Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum, som synlig minsker fine linjer og fukter huden, slik at den føles smidigere og mer behagelig.

Les mer om produktet her.

TIL DEG SOM MANGLER GLØD I takt med at vi blir eldre, skjer det forandringer i huden. Det er helt naturlig, og skyldes blant annet at cellefornyelsesprosessen ikke er nær så hurtig som tidligere. Derfor kan huden miste litt av gløden og fyldigheten i seg. Men heldigvis finnes det ingredienser som kan hjelpe prosessene på vei og gjenskape gløden. Antioksidanter er ekstremt effektive til å booste cellefornyelsen og gi huden fornyet glød. E-vitamin, som er en antioksidant, er særlig god til å beskytte cellene mot frie radikaler og bidra til å revitalisere huden. Prøv L’Oréal Paris Age Perfect Cell Renewal Midnight Serum, som er et glødgivende nattserum med en kombinasjon av to kraftfulle antioksidanter, herunder E-vitamin. Serumet gir huden intens fukt, reduserer fine linjer, gjør huden fastere og mer strålende. Les mer om produktet her. TIL DEG MED MODEN HUD Moden hud er tynnere og mister ofte mer av sin naturlige glød. Her kan en kombinasjon av olje og serum være trikset som igjen gjør kinnene rosa og litt mer fyldige. L’Oréal Paris har utviklet et serum spesielt tilpasset moden hud. Det kombinerer styrkende egenskaper fra kalsium med forskjønnende rosa mikroperler i en oljebasert formel, som fukter huden og fjerner følelsen av stramhet, samt gir en vakker og naturlig rosa glød til matt og grålig hud. Prøv L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age Rosy Oil-Serum, som gir glød og som gjenoppfrisker huden og reduserer tegn på tretthet. Les mer om produktet her.
Powered by Labrador CMS