Her er skjønnhetstrenden huden din vil ELSKE

Derfor skal du gjøre som it-jentene og kaste deg på den nye trenden - som booster huden innenfra og forebygger både rynker og cellulitter.

Publisert Sist oppdatert

Annonse

Har du fått med deg den nye store skjønnhetstrenden? Nå skal huden din virkelig pleies fra innsiden – gjennom å drikke kollagen.

- Kollagenet er hovedårsaken til at huden vår holder seg elastisk og glatt. Fra vi er 30 år, synker dette nivået gradvis og linjer og rynker kommer til syne, sier Caroline Jevanord.

Hun er hudpleier ved Oslo Hudpleieklinikk og har lang fartstid innen feltet.

- Studier viser at inntaket av spesielle kollagen-peptider bidrar til å gjøre huden vår glattere. I tillegg forebygger vi aldringstegn, både på kroppen og i ansiktet, sier Jevanord.

Caroline Jevanord, hudpleier ved Oslo Skin Lab.

Produktet som bidrar til dette heter The Solution™ Anti-wrinkle collagen, er laget av Oslo Skin Lab® og blir sverget til av it-jenter som Hedda Skoug og Vanessa Rudjord. Resultatet er en glattere hud som ser friskere ut, fra topp til tå.

- The Solution™ reduserer også cellulitter, ettersom at det virker på all hud over hele kroppen og ikke bare i ansiktet, sier Jevanord.

Klikk deg inn her for mer informasjon om kollagenpulveret!

En bra boost fra innsiden

Huden kan absolutt pleies godt fra utsiden ved å være nøye med rens, morgen og kveld, bruke en god fuktighetskrem tilpasset din hud og være nøye med solkremen. Men; huden må også pleies godt fra innsiden. Det er der det virkelig skjer.

- Det er et faktum at for eksempel solstråler påvirker kollagen-nivået i huden vår negativt. Vi har godt av å nyte solen, men det er viktig at vi gir huden vår god pleie for å bekjempe negativ påvirkning, sier Jevanord.

Et skikkelig super-kollagen

The Solution™ Anti-wrinkle collagen er et kollagenpulver, helt uten smak og lukt, som kan mikses i valgfri mat eller drikke og bidrar til å øke hudens elastisitet, i tillegg til å glatte den ut og gi deg mindre rynker.

Det er ikke et hvilket som helst kollagenpulver det er snakk om her. Kollagenet fra Oslo Skin Lab® er nemlig hydrolysert, det vil si brukket opp i peptidlengder som huden din kan utnytte.

The Solution™ Anti-wrinkle collagen har grundige studier bak som beviser synlig reduksjon av rynkedybde i løpet av åtte uker. Dermed kan du være trygg på at daglig inntak gir en effekt – både på rynker, linjer og cellulitter som allerede eksisterer, men at det også kan forebygge og redusere aldringstegn.

Nå gir vi alle ELLE-lesere mulighet til å bestille The Solution™ Anti-wrinkle collagen og få 50% rabatt på én måneds forbruk. Klikk her!

Powered by Labrador CMS