Skjønne vårnyheter

IMAXtree

Disse deilige nykommerne er allerede en del av skjønnhetsrutinen.

Publisert Sist oppdatert

Disse deilige nykommerne vil uten tvil spille hovedrollen i våre skjønnhetsrutiner de neste månedene.

Husk å beskytt huden din!

Skjønt & Nytt

Vegansk hårpleie

True Soft Trio fra Maria Nila, kr 699.

Har du fått med deg at det er et nytt, helt fantastisk hårmerke i byen?

Svenske Maria Nila står bak de første miljøvennlige hårproduktene vi har testet, som gir en ekte luksusfølelse og føles profesjonelle til fingerspissene.

I tillegg til å ha et stort fokus på bærekraft, og spesielt klimakompensasjon, har også dyrevelferd en sentral rolle hos merket.

Gjør skjønnhetsrutinen din litt mer miljøvennlig uten å gå på kompromiss med verken lukt, følelse eller kvalitet!

Friskusfjes

At en blush skulle bli et av sminkepungens nye IT-produkter, hadde vi ikke trodd. Men denne nyheten fra MAC har en så fantastisk tekstur og nydelig fargespekter, at det er umulig å ikke falle pladask. Den myke, kremede teksturen gjør at produktet kan brukes på lepper og øyne også. Fargen Heat Index er vår favoritt. Den ser litt crazy ut, men er helt nydelig på huden! Lek med liner Eyeliner fra Linda Hallberg, 149,- (annonse) Fargerike eyelinere er intet nytt, men design som dette har vi ikke sett før. Englevinge-liner à la Rosie Assoulin skal definitivt testes i vår! Supermaske Rénergie Multi- Lift Ultra Double- Wrapping Cream Mask fra Lancôme, kr 185 pr stykk. Når vi trodde vi hadde funnet fram til det beste innen sheet-masker, kommer denne supervarianten på banen. Anti-age-masken inneholder et konsentrat som skal tilsvare effekten man får av en hel krukke med den allerede effektive kremen Rénergie Multi-Lift Ultra. For folk i farta Expressie fra Essie, kr 119. (annonse) Mange neglelakker påstår at de er hurtigtørkende, men denne nyheten fra Essie holder faktisk det den lover. På omtrent ett minutt er lakken tørr og klar for eventyr. Den spesielle skråstilte børsten gjør også at det er mye enklere å påføre lakken med begge hender. Fargeutvalget er superlekkert og lekent, og passer enhver situasjon og antrekk. Drømmepenn Chance Perfumed Pencils fra Chanel, kr 800. Denne parfymenyheten er den søteste og mest unike vi har sett på lenge. De pastellfargede «fargestiftene» inneholder voksbaserte versjoner av de fire Chance-duftene. Like friske og feminine som originalene, men i reise- og veskevennlig format. Vi er forelska! Glatt og glansfullt Argan Oil Smooth Series fra Björn Axén, fra kr 180 (annonse) Sliter du med krusete og tørt hår? Redningen er her! Den nye serien fra Björn Axén gjør håret slettere, mykere, glattere og mer glansfullt – i tillegg til at superingrediensen arganolje pleier håret i dybden. Effekten er dermed både øyeblikkelig og langvarig. Alt i ett Cell Glow UV Rosy Base fra Helena Rubinstein, kr 901 (annonse) Dette er en kombinasjon vi liker godt: Primer, pleie og solbeskyttelse i ett! Denne lette kremen gir i tillegg huden en nydelig glød, og føles oppfriskende og mykgjørende. Den perfekte partner både nå og i de mer solrike månedene som kommer. Luksus til kroppen Renewal Body Oil Balm fra La Mer, kr 1480 (annonse) Den ikoniske ansiktsoljen Renewal Oil er kjent for å være verdt sin vekt i gull, og nå kan hele kroppen få glede av mirakeldråpene som består av blant annet La Mers anerkjente Miracle Broth. Kroppsbalmen gir masse fukt, pleier i dybden, styrker hudens barriere og gir en nydelig glød. Luksus, ja. Verdt det – ja!
Powered by Labrador CMS