Dagens craving: ZO Retinol Skin Brightener

Derfor elsker vi dette produktet.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Hudhelse.

Hvert år kårer ELLEs 46 skjønnhetsredaktører verden over årets aller beste skjønnhetsprodukter. I år plukket ELLE Norge-redaksjonen ut ni favoritter, og Retinol Skin Brightener fra ZO Skin Health var én av de utvalgte produktene.

Begrunnelsen lød som følger:

– Er du på jakt etter et produkt som virkelig gjør jobben og leverer synlige resultater? Da er dette en klar vinner! Superproduktet jobber aktivt med å jevne ut hudtonen, minimere hyperpigmentering og stimulere cellefornyelsen, takket være effektive ingredienser som retinol og bakuchiol.

«ZO Retinol Skin Brightener har blitt en skikkelig treat for meg på denne tiden av året.»

En retinol som passer for «alle»

Dagens craving er et produkt som er helt perfekt å begynne med på denne årstiden. Det er ikke sånn at retinol ikke kan brukes på sommeren, men det er derimot en klar fordel å begynne med det i god tid før den verste soleksponeringen.

Syns du retinol kan virke litt skummelt? Da er dette produktet perfekt for deg. Det som er genialt er at den finnes i tre ulike konsentrasjoner av ZO Skin Brightener: 0,25 %, 0,5 % og 1 %. På denne måten kan du velge styrken på retinolen selv, ut ifra behov.

Er du ny med retinol kan du begynne med 0,25 prosent – denne er også perfekt å bruke på brystet. Er du vant til retinol, kan du starte på 0,5 % eller 1 %. Du kan enten starte direkte med daglig buk, eller gradvis med for eksempel to ganger i uken og øke antall dager.

Her kan du lese mer om hva retinol er, og hvordan du bruker produktet.

Moteredaktørens favoritt

– Nå som høsten kommer, elsker jeg å trappe opp bruken av retinol! Jeg føler at huden min ser mye mer «glowy» ut, og jeg merker stor forskjell på spensten. I tillegg har jeg pigmentflekker på brystet, noe som gjør at jeg også bruker retinol her. Dette er min tredje høst med bruk av retinol i ansiktet og på brystet, og ZO Retinol Skin Brightener har blitt en skikkelig treat for meg på denne tiden av året.

Caroline Skjelbred, Moteredaktør i ELLE Norge.

«Jeg føler at huden min ser mye mer «glowy» ut, og jeg merker stor forskjell på spensten.»

Powered by Labrador CMS