Endelig har GOODIEBOX kommet til Norge

Et must for enhver beauty junkie som alltid vil være først ute med det siste!

Publisert Sist oppdatert

Annonse/ I samarbeid med GOODIEBOX

Ta godt imot GOODIEBOX!

Hadde det ikke vært deilig hvis du hadde din egen beautyspesialist som valgte ut produkter for deg? En boks som var skreddersydd for deg og dine behov? Vel, velkommen kjære, personlige beautyspesialist aka GOODIEBOX!

Med høstmørket bankende på døren står innekos og hygge på agendaen. Hvorfor ikke være litt ekstra god mot deg selv? GOODIEBOX er et fantastisk skjønnhetskonsept fra Danmark, som endelig er tilgjengelig i Norge!

Hver måned leverer GOODIEBOX fem til syv produkter fra både kjente og ukjente merkevarer hvor alle produktene er tilpasset årstidene, trender og de behov man måtte ha. Det er alt fra deilige ansiktsmasker for tørr vinterhud i den ene boksen til det lekreste bronzing-pudderet i en annen. Noen av merkevarene er kjente klassikere i beauty-verden, og andre er nye produkter som bare må prøves ut. Alle produktene er tilpasset deg, og håndplukket av en egen beauty-redaksjon i København. Du betaler en fast sum på 199 kroner, inkludert frakt, og verdien i din GOODIEBOX vil alltid være på minimum 650 kroner. Du vil motta en boks fylt med produkter i full størrelse, men også noen mindre og mer beleilige reisestørrelser som kan tas med i vesken.

Det er dessverre ikke mange overraskelser i hverdagen lenger. Derfor er produktene og temaene til hver GOODIEBOX hemmelig helt til unboxing – som gjør det enda morsommere å vente på boksen fylt med happiness.

Sjekk ut GOODIEBOX for mer informasjon.

Powered by Labrador CMS